NEOBIČNO PRIZNANJE ALJBINA KURTIJA: "Sa ambasadorom SAD se sastajem bar 52 puta godišnje"

Tanjug

18. 11. 2021. u 15:03

PREMIJER privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti izjavio je danas da se sa američkim ambasadorom u Prištini sreće najmanje 52 puta godišnje.

НЕОБИЧНО ПРИЗНАЊЕ АЉБИНА КУРТИЈА: Са амбасадором САД се састајем бар 52 пута годишње

Foto: EPA/ Georgi Licovski

Kurti je to rekao za vreme rasprave u pokrajinskoj skupštini, tokom koje su ga poslanici opozicije optužili za zahlađenje odnosa sa SAD.

- Ja se najmanje jednom nedeljno srećem sa američkim ambasadorom. Ako godina ima 52 nedelje ja se 52 puta srećem sa njim i mi smo u stalnom kontaktu oko svih pitanja - rekao je Kurti, prenosi Ekonomija online.

On je dodao i da partnerstvo sa SAD ne može da se uzdrma, jer je učvršćeno principijelnim srednjoročnim i dugoročnim planovima.

BONUS VIDEO:

Kako su poznati blatili Srbiju, a od nje žive?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade