TOMISLAV MOMIROVIĆ ODGOVORIO N1 ZBOG TEKSTA O METROU: Samo politički spin majstori mogu da daju takav naslov

Novosti online

09. 11. 2021. u 15:23

MINISTAR Tomislav Momirović reagovao je na naslov teksta koji je objavljen na N1 u vezi sa metroom.

ТОМИСЛАВ МОМИРОВИЋ ОДГОВОРИО Н1 ЗБОГ ТЕКСТА О МЕТРОУ: Само политички спин мајстори могу да дају такав наслов

Tomislav Momirović

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

Naslov teksta N1 “Momirović: Ne vidim problem što će svi građani Srbije plaćati za metro“ je sve samo ne ono što sam zaista rekao. Samo politički spin majstori mogu da daju takav naslov.

Vlada Republike Srbije gradi i obnavlja našu zemlju. U Srbiji se trenutno gradi hiljade kilometara autoputeva, lokalnih saobraćajnica, kanalizacione i vodovodne mreže, završava se najbrža pruga u Istočnoj Evropi koja će povezati Beograd i Novi Sad i po prvi put se kontinuirano grade postrojenja za preradu otpadnih voda!

Nećemo dozvoliti podelu na dve Srbije, ma koliko to neko želeo i mi stojimo ujedinjeni u izgradnji moderne Srbije. Nije valjda da ćemo da se delimo po pitanju budućnosti, zašto Beograđani kao i svi drugi građani Srbije da plaćaju most preko Save kod Šapca, auto-put od Preljine do Požege, brze saobraćajnice, kanalizacionu infrastrukturu na više od 70 lokacija, socijalne stanove za žrtve zemljotresa u Kraljevu ili metro u Beogradu?

Gradimo, obnavljamo Srbiju iz realnih osnova, da bi nam deca imala brže i sigurnije puteve i čistiju životnu sredinu. Cela država je nakon što je pre 2012. godine bila na rubu ekonomske propasti stala ujedinjena oko cilja obnove Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati