MUP: Niko nije ispalio dva metka u predsednika sindikata EPS-a

Novosti online

03. 11. 2021. u 08:00

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova uvrdili su da niko nije "ispalio dva metka" na predsednika sindikata radnika EPS-a Milana Đorđevića 27. oktobra 2021. godine u Aranđelovcu, kako u otvorenom pismu tvrdi potpredsednica SSP-a Marinika Tepić.

МУП: Нико није испалио два метка у председника синдиката ЕПС-a

MUP

MUP je u saopštenju za medije naveo i da su policijski službenici preduzeli sve mere i radnje iz svoje nadležnosti u vezi sa slučajem koji je nadležno tužilaštvo kvalifikovalo kao uništenje i oštećenje tuđe stvari na objektu kafića „Park sunce" u Aranđelovcu.

Ističu i da je policija nakon navoda u pismu Marinike Tepić, koje su juče objavili pojedini mediji, a u kome pita „ko je pucao na smenjenog sindikalca EPS-a", obavila razgovor sa Milanom Đorđevićem i njegovim kolegom iz sindikata koji ga je dovezao u Aranđelovac zbog gostovanja na lokalnoj televiziji i koji je u trenutku incidenta bio u kafiću.

O svemu je, kažu u saopštenju, obavešteno nadležno tužilaštvo, koje se izjasnilo da je reč o krivičnom delu oštećenje tuđe stvari za koje se goni po privatnoj tužbi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao