NE MOŽE DA PODNESE FIJASKO: Kurti se zaključao u sedištu Samoopredeljenja, nije se pojavio pred medijima koji su ga čekali satima!

Novosti online

18. 10. 2021. u 00:24

PREMIJER tzv. Kosova Aljbin Kurti zaključan je u kancelarijama i nije se pojavio pred novinarima, iako su oni čekali nekoliko sati na izjavu u vezi sa najnovijim informacijama o lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji.

НЕ МОЖЕ ДА ПОДНЕСЕ ФИЈАСКО: Курти се закључао у седишту Самоопредељења, није се појавио пред медијима који су га чекали сатима!

Foto AP

Ekonomija onlajn izveštava da su poslednja tri sata mediji čekali Kurtija ispred kancelarija Samoopredeljenja u Prištini, međutim, premijer je odlučio da ne izađe.

Za razliku od Kurtija, njegove kolege Lumir Abdikiku iz DSK i Memli Krasnići iz PDK pojavili su se pred novinarima kako bi dali najnovije informacije koje su njihove stranke dobile sa terena. Abdikiku je medijima najavio da će otići u Podujevo da proslavi pobedu tamošnjeg LDK-a, iako se pobednik još ne zna dok se ne prebroje svi glasovi, jer postoji bliska trka između Samoopredeljenja i LDK-a. Krasnići iz PDK rekao je da u pet opština njegova stranka pobeđuje bez drugog kruga, dok u drugom krugu izbora očekuju pobedu u još sedam opština.

Samoopredeljenje je izabralo ne Kurtija, već Fitoru Pacoli da se pojavi pred novinarima. Ona i dalje insistira na tome da je Samoopredeljenje pobednik ovih izbora, iako nijedna opština do sada nije pobedila bez drugog kruga glasova.

Samoopredeljenje navodno pobeđuje u Prištini i Prizrenu, dok u Štimlju, Gnjilanu, Podujevu i Kamenici ova partija ima jaku konkurenciju u svojim protivnicima.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)