NUDE TUĐU ZEMLJU AMERIKANCIMA: Priština ponudila SAD da otvore stalnu vojnu bazu na Kosovu i Metohiji

Tanjug

17. 10. 2021. u 16:31

MINISTAR odbrane u privremenim prištinskim institucijama Armend Mehaj ponovo je ponudio SAD da uspostave stalnu vojnu bazu na Kosovu i Metohiji.

НУДЕ ТУЂУ ЗЕМЉУ АМЕРИКАНЦИМА: Приштина понудила САД да отворе сталну војну базу на Косову и Метохији

Pripadnici KFOR / Foto Kosovo onlajn

Mehaj, koji boravi u Sjedinjenim Američkim Državama, sastao se u Pentagonu sa zamenicom pomoćnika ministre odbrane Laurom Kuper, prenosi prištinska Gazeta ekspres.

- Mehaj je ponovio ponudu Sjedinjenim Državama da uspostave stalnu vojnu bazu na Kosovu, kako bi istovremeno doprinele povećanju bezbednosti i stabilnosti na regionalnom nivou, saopšteno je iz ministarstva odbrane privremenih institucija samouprave u Prištini.

Mehaj i Kuperova su se takođe dogovorili da povećaju učešće u zajedničkim misijama i vežbama američke vojske i tzv. kosovskih bezbednosnih snaga.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

BONUS VIDEO: Haos u Kosovskoj Mitrovici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (9)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!