BIJU RAFALI, PSUJU NAM MAJKU SRPSKU: Potresna ispovest starice iz Rudara o nasilju albanskih "specijalaca" (VIDEO)

R. Đ./Đ. M.

14. 10. 2021. u 15:51

STRAH i dalje vlada na severu Kosova i Metohije, nakon jučerašnjeg iživljavanja specijalaca policije lažne države.

БИЈУ РАФАЛИ, ПСУЈУ НАМ МАЈКУ СРПСКУ: Потресна исповест старице из Рудара о насиљу албанских специјалаца (ВИДЕО)

Foto: Đ. M.

O tome najbolje svedoči ispovest starice iz Rudara kod Zvečana, koja nije želela da kaže svoje ime, a koja nam je do detalja ispričala šta se juče dešavalo.

- Pustite me da živim normalno. Gde ću ja stara i bolesna da idem? Tu su pucali pod mojom kućom. Ustala sam ujutru, sve je bilo normalno, kad čujem nešto puca. Biju rafali, ja sam se samo za glavu uhvatila. Vidim dečka prekoputa koji sedi na terasi, a ovi prolaze u vozilima i psuju majku srpsku. Ja mu vičem da ulazi u kuću, vidiš da pucaju - rekla je starica.

 

Meštanka Rudara je istakla da je ne zanima ko je kakve vere i da se plaši da će se događaji od srede ponoviti.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)