SREĆNE TI RANE, JUNAČE: Osvanuo mural ranjenom Srećku Sofronijeviću u Kosovskoj Mitrovici (FOTO)

Đ. Marković

14. 10. 2021. u 15:11

NA ZIDU tribine popularne "ploče" u severnoj Kosovskoj Mitrovici osvanuo je mural podrške teško ranjenom Srećku Sofronijeviću, kog su juče ustrelili specijalci lažne države Kosovo.

СРЕЋНЕ ТИ РАНЕ, ЈУНАЧЕ: Освануо мурал рањеном Срећку Софронијевићу у Косовској Митровици (ФОТО)

Foto: Novosti

Autor murala je student medicine iz Novog Pazara Đorđe Mijailović, koji je ispisao: "Svi smo mi Srećko Sofronijević, srećne ti rane junače".

- Bilo mi je mnogo teško kada sam čuo da je ranjen. Odlučio sam da ovekovečim njegovo ime, iako nije ubijen, već će se daj bože oporaviti - rekao je Đorđe.

On kaže da je potrebno više ljudi kao što je Srećko, kako bi se Srbi izborili sa terorom kojem su izloženi.

Foto: Novosti

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

Srećko Sofronijević - Srbin na koga su pucali u Kosovskoj Mitrovici

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)