VUČIĆ SE SASTAO SA BIN FARHANOM: Predsednik Srbije razgovarao sa šefom saudijske diplomatije (FOTO)

Novosti online

11. 10. 2021. u 15:34

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić i ministar spoljnih poslova Kraljevine Saudijske Arabije Faisal bin Farhan sastali su se danas na marginama Samita posvećenog obeležavanju 60. godišnjice Pokreta nesvrstanih zemalja na Beogradskom sajmu

ВУЧИЋ СЕ САСТАО СА БИН ФАРХАНОМ: Председник Србије разговарао са шефом саудијске дипломатије (ФОТО)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Podsećamo, Beograd je domaćin konferencije koja se održava povodom 60 godina od osnivanja Pokreta nesvrstanih. To je jedan od najvažnijih političkih skupova u svetu ove godine.

U Srbiju je došlo više od 100 delegacija iz 50 zemalja sveta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)