SRPSKA LISTA: Podrška Vučiću da nastavi borbu za jaku, samostalnu, suverenu i naprednu Srbiju

Novosti online

09. 10. 2021. u 15:21

SRPSKA lista i čitav srpski narod na Kosovu i Metohiji pruža punu podršku politici predsednika Srbije Aleksandra Vučića, saopštila je Srpska lista povodom, kako navodi, očigledne namere da se nasilno, mimo volje građana, fabrikovanjem laži smeni legitimna i legalna vlast u Srbiji.

СРПСКА ЛИСТА: Подршка Вучићу да настави борбу за јаку, самосталну, суверену и напредну Србију

Foto: Dragan Milovanović

- Srpski narod sa Kosova i Metohije i predsedništvo Srpske liste sa svim članovima naše stranke pruža punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću da nastavi borbu za jaku, samostalnu, suverenu i naprednu Srbiju, i ne dozvoli da ga napadi onih parazita koji su uništavali našu otadžbinu do 2012. godine, i koje je srpski narod porazio na svim izborima, skrenu sa puta izgradnje moderne i jake Srbije - poručuje Srpska lista. 

Navodi da je očigledna namera da se nasilno, mimo volje građana, fabrikovanjem laži smeni legitimna i legalna vlast u Srbiji i da Srbija ponovo postane poslušnik stranih ambasada, umesto samostalne, jake i poštovane zemlje.

- Svesni istorijskog trenutka u kome se nalazimo, posebno po pitanju Kosova i Metohije, Srpska lista i čitav srpski narod na ovim prostorima pruža punu podršku politici predsednika Aleksandra Vučića, jer je više nego jasno da spoljni elementi ne gledaju sa odobravanjem na jačanje Srbije i ekonomsko uzdizanje našeg naroda, te se koriste najgorima iz naših redova, otpadnicima iz našeg naroda, koji su više nego spremni da prodaju nacionalne interese zarad ličnih i koji nastoje da kroz prljavu kampanju ukaljaju čast i ugled najboljeg među Srbima, Aleksandra Vučića - navodi Srpska lista.

Naglašavaju da se mora pokazati odgovornost i spremnost da se pruži podrška predsedniku Aleksandru Vučiću i da se osujete napadi kojima je predsednik Vučić izložen od strane neprijatelja srpskog naroda, kako bi zaštitili državu i budućnost Srbije. 

- Napadi na srpskog predsednika nisu napadi na pojedinca, već na temelj naše zemlje, i naša generacija to sebi ne sme da dozvoli. Fabrike, autoputevi, putevi, škole, bolnice, obdaništa, veće plate… nisu poklon već rezultat napornog rada predsednika Vučića, a da bi se taj rad nastavio naša je dužnost da danas kažemo dosta onima koji život i političko delovanje zasnivaju na napadima na Vučića i našu Srbiju - zaključuje Srpska lista.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: Milo i Čanak haos na Cetinju organizovali uz čivas i pivo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili