VUČIĆ O KOLUVIJINOM INTERVJUU: Miran sam, nikada se nećemo mešati u to, svi će da rade svoj posao u skladu sa zakonom!

Novosti online

03. 10. 2021. u 13:41

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obraća se građanima iz Dubaija, gde se održava Svetska izložba “Expo 2020 Dubai“,

ВУЧИЋ О КОЛУВИЈИНОМ ИНТЕРВЈУУ: Миран сам, никада се нећемо мешати у то, сви ће да раде свој посао у складу са законом!

Foto: Printskrin TV Pink

On je, ovom prilikom, govorio i o intervjuu koji je dao Predrag Koluvija.

- Ja sam sinoć bio miran i danas sam veoma miran. Miran sam dve godine slušajući takve neistine. Kažete, priprema se oslobađanje nekoga ko je dve godine proveo u pritvoru?! Kakvo li je to oslobađanje, a tek mu suđenje počinje?! Zamislite, moćni diktator nije hteo da interveniše da neko bude pušten iz pritvora. Nikada se nećemo mešati u to, svi će da rade svoj posao u skladu sa zakonom i u skladu sa uverenjem.

- Ovde se nešto drugo dogodilo. Histerija je nastupila i tu i kod pojedinih policijskih službenika, zato što su mislili da su sve lepo spakovali. I da je bilo uredu da mogu da optužuju nečiju porodicu, i neke druge ljude, da mogu da čine šta god hoće i da nikada neće stići odgovor. Upravo tu se postavlja pitanje - čemu tolika nervoza?! Što ne obavestite javnost da su ti koji su govorili o pozivu mome bratu na sudu izgubili? Što ne kažete da su sudski dokazani lažovi? Što ne kažete da je veštačenjima utvrđeno da nikakvih poziva nije bilo.

- Jel stvarno verujete da je to objavljeno zato što je to smilio neki ne naročito brilijantni um iz bivšeg režima? Nije, komplikovanija je to akcija bila i zato je nervoza tako velika. Ona prerasta u histeriju, nisam je očekivao na takav način, nadao sam se da će biti malo pametniji i da će probati da se izvuku, ali oni nikada ne propuste šansu da pokažu kako nisu bili u pravu.

- Ničim nisam branio Koluviju niti ću da ga branim. Osim što mislim da je važno da se ispita to što je on govorio. Jer ako kažete da je policajac rekao to i to, a taj policajac kaže nisam i policajac ode na detektor laži i pokaže se da je Koluvija lagao, mi ćemo reći da je Koluvija lagao.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)