MINISTAR STEFANOVIĆ: Sramna kampanja protiv predsednika Vučića sa namerom da se oslabi pozicija srpskog naroda

Novosti onlajn

29. 09. 2021. u 15:44

IZJAVA potpredsednika Vlade i ministra odbrane dr Nebojše Stefanovića:

МИНИСТАР СТЕФАНОВИЋ: Срамна кампања против председника Вучића са намером да се ослаби позиција српског народа

Foto: Ministarstvo odbrane

- Nije slučajna kampanja koja se u ovom trenutku iz svih oružja vodi protiv Aleksandra Vučića, Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i svih ljudi koji se bore da Srbija ostane nezavisna, suverena i zemlja koja svojom glavom donosi svoje odluke i to isključivo u interesu svog naroda.

I nije slučajno da se ovakvi napadi dešavaju uvek kada predsednik ima najteže sastanke i borbu za naše Kosovo i Metohiju i u periodima kada naš narod trpi ogromne pritiske.

Neizrecive laži koje Dragan Đilas i Marinika Tepić svakoga dana izgovaraju o Aleksandru Vučiću i svi slični njima, sa jedinim ciljem da se dokopaju vlasti, a da se zaboravi kako su pljačkali sopstvenu zemlju, slabili našu vojsku i pomagali kosovskim Albancima da lakše ostvare sopstvene ciljeve na štetu Srbije, samo su nastavak kampanje koju vode protiv predsednika Vučića.

Ponovo iznose gomile besmislica, već hiljadu puta prokazane kao laži, u teškom momentu za našu zemlju i narod, u danima kada predsednik Vučić pokušava da odbrani naš suverenitet i to u nemogućim uslovima koje su nam upravo ostavili razni Đilasi, Marinike, Tadići, Jeremići i ostali.

Umesto da budu uz svoju zemlju i svoj narod, pogotovo onaj deo koji živi na Kosovu i Metohiji, oni u ovom trenutku napadaju predsednika Srbije i direktora Vojnobezbednosne agencije (VBA) i sve druge koji se bore, pokušavajući da oslabe poziciju srpskog naroda, koristeći ponovo laži o nekakvom švercu oružja ili tobožnjoj prodaji oružja koje koristi vojska.

Ako samo uporedite stanje u kojem se nalazila Vojska Srbije pre dolaska Aleksandra Vučića na vlast i stanje našeg naoružanja i opreme danas, videćete da je upravo zahvaljujući predsedniku Srbije stanje u našoj vojsci toliko bolje da to priznaju i cene svi relevantni međunarodni faktori, ali i oni koji se uopšte ne raduju tim uspesima Srbije. Novi „Lazari“ i „Miloši“, novi tenkovi, PVO sistemi Pancir, MRAP-ovi i PASARS-i, modernizovani višecevni lanseri raketa, moderni helikopteri i obnovljena flota Migova 29, samo su deo onoga što pre nekoliko godina nismo mogli ni da zamislimo da danas koriste naši vojnici.

I očigledno je da taj uspeh predsednika Vučića i te kako smeta mnogima i van ove zemlje, ali i Đilasu i njegovim uposlenicima.

General Đuro Jovanić nije dobio nikakav stan na poklon, niti je učinio bilo šta suprotno zakonu, što dokazuju i brojni izveštaji spoljnjeg i unutrašnjeg nadzora rada VBA.

Napadi na njega motivisani su samo činjenicom da je jedan deo svoje karijere proveo uz predsednika Vučića, što mu samo služi na čast, ali i zato što pripada Vojsci koja jača svakoga dana i jeste ključni faktor bezbednosti svim našim građanima.

Podržavam rad Đure Jovanića i profesionalaca iz VBA i poručujem im da samo nastave da rade svoj posao čestito i patriotski kao do sada.

Žao mi je što predsednik Vučić svakoga dana mora da trpi salve laži i uvreda i to samo zato što se bori za Srbiju, ali sam siguran da narod vidi i ume da ceni tu borbu, kao što vidi i Đilasove laži, bez obzira kroz čija su usta izrečene.

BONUS VIDEO:

Snimak divljaštva: Sin Bore Novakovića pijan upada u prostorije SNS i demolira ih

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)