STEFANOVIĆ: Tužno je kada se Đilas pravi da ne vidi da jedino što uliva hrabrost Srbima na KiM čvrsta poruka predsednika Srbije!

Novosti online

26. 09. 2021. u 20:56

NAŽALOST, tužno je kada se Đilas i drugi lideri opozicije prave da ne vide da jedino što uliva hrabrost Srbima na Kosovu i Metohiji jeste čvrsta poruka predsednika Srbije Aleksandra Vučića da neće biti novog pogroma nad njima, rekao je Nebojša Stefanović, potpredsednik Vlade i ministar odbrane.

СТЕФАНОВИЋ: Тужно је када се Ђилас прави да не види да једино што улива храброст Србима на КиМ чврста порука председника Србије!

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- I jedino snaga njihove vojske jeste garant da im niko neće upadati u kuće, paliti ih, paliti crkve i manastire, i iživljavati se, kao što smo mogli da vidimo u mnogo situacija u prethodnih petnaestak godina, pre svega kad su oni bili na vlasti.

- I umesto da podrže politiku predsednika Vučića i budu uz svoj narod na Kosovu i Metohiji, baš onako kako je on, sramota je da su danas na strani bilo koga drugoga samo ne bi li se dočepali fotelje - zaljučio je Stefanović.

BONUS VIDEO - JA SAM UBEĐEN DA JE VUČIĆ RAZOČARAN: Orlić duhovito odgovorio na reči Dragana Đilasa

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a