MINISTAR TOMISLAV MOMIROVIĆ: Đilas nema načina kako više da obmane narod dok pati za foteljom gradonačelnika

Novosti online

24. 09. 2021. u 13:44

DRAGAN Đilas je sinonim za korupciju i besmisao, svoju stranku koja je postojala skoro 30 godina uništio je za godinu dana, da bi sopstvene firme ojačao - rekao je ministar Tomislav Momirović

МИНИСТАР ТОМИСЛАВ МОМИРОВИЋ: Ђилас нема начина како више да обмане народ док пати за фотељом градоначелника

Tomislav Momirović

- Sve je kao i uvek laž što je izgovorio, osim njegovo dobro poznavanje Londona, gde često boravi i u vlasništvu ima višemilionske nekretnine. Dok je bio ministar za investicije milijardu evra je odletelo za imaginarne projekte koje nije ni započeo, a kamoli završio, a kada je postao gradonačelnik za pet godina nije uradio ništa u vezi sa metroom: ni idejni projekat, ni eksproprijaciju zemljišta, ni početak bilo kakvih radova. Most na Adi koji spaja dve gradske opštine mu je koštao više nego danas auto-put od Preljine do Požege sa čak 32 mosta, ili brza saobraćajnica Požarevac - Veliko Gradište - Golubac od 67 kilometara. Nema načina kako više da obmane narod dok pati za foteljom gradonačelnika, posebno danas kad ljudi vide šta se sve može uraditi i izgraditi za 4 godine. Bilo je mučno slušati sva obećanja pred izbore dok je sedeo u toj fotelji, kada su mu projekti Beograda na vodi i metroa bili najperspektivniji na svetu, a danas su, kako kaže, "najbesmisleniji i najkoruptivniji projekat u istoriji našeg grada".

Poručio bih mu da ćemo mi te projekte završiti u korist naših građana, a da on uprkos svojoj medijskoj mašineriji, više nikada neće biti ni na jednoj javnoj funkciji u Republici Srbiji - rekao je ministar Tomislav Momirović povodom obraćanja javnosti Dragana Đilasa u vezi sa izgradnjom metroa u Beogradu.

BONUS VIDEO:

Ministarka Darija čestita na znakovnom jeziku Dan gluvonemih

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna