PETAR PETKOVIĆ: Kroz Vidojkovića i Kulačina godinama progovaraju sam Dragan Đilas i njegovi najbliži saradnici

Novosti online

24. 09. 2021. u 13:24

ČLAN Glavnog odbora Srpske napredne stranke Petar Petković osudio je prostačko vređanje majke predsednika Srbije Aleksandra Vučića od strane voditelja Nove S Marka Vidojkovića i Nenada Kulačina.

ПЕТАР ПЕТКОВИЋ: Кроз Видојковића и Кулачина годинама проговарају сам Драган Ђилас и његови најближи сарадници

Foto: Printskrin Hepi TV

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

Emisija u kojoj je na najprostiji i naprimitivniji način napadnuta majka predsednika Aleksandra Vučića, ogledalo je sistema vrednosti koji zastupaju Dragan Đilas i njegovi saveznici. O tome koliko Đilas poštuje porodicu, žene i majke znamo još otkako ga je bivša supruga prijavila za nasilje u porodici.

Nažalost, porodica Aleksandra Vučića godinama je na meti napada opozicije jer znaju da su oni predsednikova ahilova peta, a kada bezdušnici udaraju onda to rade bez milosti kao i ovog puta.

Nakon predsednikove dece koja su za đilasovce redovna i legitimna meta, napada na brata i oca, sada je na red došla i majka, koja je postala meta samo zato što se preziva Vučić.

Ovoga puta izvršioci takvih napada su dvojica kvazi novinara, kroz koje godinama progovaraju sam Đilas i njegovi najbliži saradnici. Zato njihovo nemušto opravdanje da je reč o izlivu „kreativbog besa“ nije nikoga zavaralo, jer dobro znamo kome se oni na takav način dodvoravaju.

Predsednikova porodica već dovoljno ispašta samo zato što se predsednik Vučić uspešno i hrabro bori za Srbiju, danonoćno radeći da zemlju ekonomski podigne i povrati joj dostojanstvo koje je izgubila u vreme kada je Dragan Đilas sa svojim saradnicima bio na vlasti. Svima je jasno da se napadi na predsednika i njegovu porodicu pojačavaju i od dela opozicije, ali i iz regiona, kako jača pozicija Srbije na ekonomskom, vojnom i međunarodnom planu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)