MINISTAR spoljnih poslova Rusije zabrinuto je zbog zaoštravanja situacije na Kosovu i smatra da su postupci vlasti kosovskih Albanaca provokacija čiji je cilj istiskivanje Srba iz autonomne pokrajine.

Komentari (4)

ljubice

22.09.2021. 22:28

svi posteni ljudi sa kosova i metohije sa severa i juga i iy drugih delova srbije tr3eba da budu na jarinju i ostalim prelayimajer kada sam iy beograda isla na vidovdan pre cetiri godine i kada su mi od beograda do jarinja pet puta kontrolisali licnu kartuy,peti put nisam htela da dam kartu jer su prevrsili svaku meru kontrole,kao da sam kriminalac a obicna sam yena komandir mi je naredio da iyadjem vicuci/ovo je republika kosovomorate da date licnu kartu.rekla sam da sam nekada studirala u pristini i da od tada do tog trenutka nisam ni cula ya dryavu /kosovo.postoji kosovo i metohija...otisao je bey moje li8cne karte....

Razuman Srbin

23.09.2021. 22:09

Шиптари су се баш осилили, изгледа потпуно несвесни да се распоред снага на светском нивоу променио, али не у њихову корист. Нису изгледа те промене још до краја свесне ни Западне силе, чија је моћ у приметном опадању.