GLAVNI i odgovorni urednik novina "Nova" Stojan Drčelić poručio je, govoreći o Danu srpskog jedinstva, da "jednog dana kad se promeni ova vlast, ovaj datum u kalendaru neće nikoga zanimati niti će se ko toga sećati".

Komentari (18)

Srucnjakowsky

15.09.2021. 14:11

Na svu sreću imamo takvu opiziciju. Da za duze vreme ce se slaviti ovaj spraznik. A vi samo lupatajte takve izhave. Pa ce te na kraju dobijati na izborima 0.3 %.

Zeljko

15.09.2021. 14:45

Наслов није прикладан. Треба да стоји: "План једног дела опозиције" јер нису сви у опозицији исти.

rst

15.09.2021. 14:57

Ova opozicija bas ne zeli da postane vlast... sve rade ono sto nebi smjeli i sa svakim potezom imaju manje biraca i potpore i onda im je neko drugi kriv sto ni cenzus nisu sposobni preci...

Deki

15.09.2021. 15:42

Puno toga su oni ukinuli pa sad hoce i narodu da zabrane da postoje. Cutali su na sve zivo. I o nato bombardovanju i Kosarama, i o Pastriku pa sve do da ne mozes da kazes da si Srbin. E pa do toga nece doci. Napred Srbijo!!!

Šator

15.09.2021. 18:52

У праву је човјек, лијепо постанемо сви хрвати, шипци, бошњаци, црнигорци, сјеверомакедонци, па и војвођани, порушимо гробове предака (нпр. у Дрнишу је јако популарно да ђедове ископаш са православног гробља и пренесеш на католичко и нема више да бринеш), пљунемо на историју, па да нас Бог погледа, шта ће нам то....

ZAvram

15.09.2021. 19:33

Шта ли се овоме чини? Ситна душо, сламко штура, пре ће се цео свет у прах и пепео да претвори, него што ће ико, икада више да дозволи гњидама, порепашима и издајицама да дођу на власт и упропасте све оно, што је тешком муком, небојеним жртвама, мученицима и херојима, стечено! Вијориће се српска застава поносно, славиће Срби свој Дан националног јединства, слободе и заставе, док је света и века! То што је оваквима шака зелених новчаница укинула мозак, отргла срце из груди, љубав према мајци Србији, њихова је мука, с којом ће се борити, али ће заувек остати да висе на стубу срама! Живела мајчица Србија! Вечно нека је име њено и свето име Србина, обасјано немерљивом љубављу дичних потомака кроз векове!