ONI BI SAMO DA SE DOČEPAJU NOVCA: Vučić o opoziciji i predstojećem dijalogu

Novosti online

08. 09. 2021. u 19:02

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić se u obraćanju javnosti osvrnuo i na predstojeće razgovore sa predstavnicima opozicije oko izbornih uslova.

ОНИ БИ САМО ДА СЕ ДОЧЕПАЈУ НОВЦА: Вучић о опозицији и предстојећем дијалогу

Foto: AP

- To je ono što je pozitivna tekovina, uvek je važno razgovarati. Kada je u pitanju razgovor u subotu, sa predstavnicima opozicije, verujem da smo mnogo toga prihvatili, od finanijskih stvari, samog izbornog procesa. Ali, kažite mi da li će neko biti toliko fer da kaže da se vlast ponašala fer i korektno. Ali, mislim da je postignut značajan napredak u razumevanju - rekao je Vučić.

Kako kaže, oni bi da se dočepaju novca i da mogu ponovo da uzimaju od građana a da im ne vrate ništa. Dodaje da je to smisao njihove politike.

Kako kaže, posao je Srbije da snaži zemlju, da upozori narod, ali da nema ni kuknjave i žalopojke. Dodaje da treba još više da se snaži ekonomska pozicija, da se grade prijateljstva i da se jača pozicija Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (11)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)