DOK odlaganje popisa u Crnoj Gori ima za cilj skrivanje broja Srba u ovoj državi, na teritoriji Srbije otvara se pitanje nove kvazi nacije.

tomy

31.08.2021. 00:29

Uvijek govorimo da smo pametna nacija,dakle valjda imamo dovoljno pametnih da sprecimo svoje politicko,nacionalno i bilo kakvo drugacije samoubistvo!A sto se tice zapada,oni mogu traziti svasta,na nama je sta i koliko cemo im dati.Oni nas NIKADA nece primiti u EU,ne trebaju njima mali Rusi,kako nas zovu,da im kvarimo jedinstvo,dosta su njima,Madjari koji ih handre na svakom koraku!

Čiča Gorio

31.08.2021. 16:54

Ako nastave i dalje da rade sve ono što je Hitler planirao. Ispašće da je Hitler pobedio a ne kapitulirao. Svedo sve ide po njegovom planu. Mi možemo samo da gledamo šta se to radi...

Novi

31.08.2021. 17:52

Ni jedan Mađar, Rumun, Slovak, Hrvat, Crnogorac i drugi neće da budu po naciji Vojvođani nego ono što jesu po rođenju. Jedino Srbi hoće da po nacionalnosti budu Vojvođani, kao što su postali Bošnjaci, Crnogorci, Hrvati, i drugi. I za to nam niko nije kriv, bez obzira na okolnosti zbog čega to rade.