VUČIĆ: Znaju da sam vezan za porodicu, zato udaraju!

Tanjug

28. 08. 2021. u 13:12

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas povodom najnovijih napada na članove njegove porodice, sina Danila i brata Andreja, pa kako kaže i najmlađeg sina Vukana, da tako brutalnu kamanju nikada nije video.

ВУЧИЋ: Знају да сам везан за породицу, зато ударају!

Foto: Printskrin RTS

- Naravno da me to boli i oni znaju da sam vezan za porodicu, zato udaraju. U kampanji protiv njih za pet godina nema naslovnih strana kao protiv mene za dva dan. Ne tražim da mene maze i paze, lažite, ja ću odgovoriti, ali ostavite mi decu i porodicu na miru - poručio je danas Vučić.

On je istakao da oni koji to rade nemaju nikavog osnova za takve napade, da se izmišljotine ponavljaju poput onih da je njegov brat Andrej vlasnik Franša ili latifundije u Vojvodini, a nema, kako ističe, nista od toga.

- Kriv je jer se bori za svog brata i zato što je bubrezima napao pendrek - rekao je Vučić i dodao da kada je stigla presuda da je imao licnu akrtu, više nisu imali ništa da kažu i cutali su.

- Zamislite da je tako udaren Đilas, Stefanović, ili neko drugi - upitao je Vučić.

Dodaje da su "krivi" i mali sin Vukan, i Danilo.

- Šta im je Danilo uradio? Da li je ukrao neki dinar nekome? - upitao je Vučić.

- Moj sin radi u prodavnici više od dve godine. Teško mu je da izdrži pritiske - kaže Vučić, ali napominje da ako bi nešto loše uradio morao bi i da snosi posledice.

Vučić napominje da se Danilu zamera što je njegov sin i što se sa nekim slikao.

- Ja sam se slikao sa kriminalcima koji su pokrali 619 miliona. Koje je on krivično delo počinio - upitao je Vučić i poručio da on (Vučić) neće da plaća reket, kako kaže, ološu iz tabloida, niti da moli političke protvinike i medijske gazde da ga postede.

- Ne tražim milost ni za poridicu, ali pitam zašto to radite. Postavite se na sekund u moju kožu i kako biste reagovali da vam neko svakoga dana ruši porodicu - rekao je Vučić i doda da Danilo ima 23 godine, a da mu život uništavaju od 16, iako nije ni bogat, ni bahat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (9)