ČISTA DESETKA: Ana Brnabić dobila dres od mladih sportista iz Vranjske Banje

V. N.

03. 08. 2021. u 14:44

PREMIJERKA Ana Brnabić nedavno je posetila Vranjsku Banju, gde je i pored veoma zgusnutog rasporeda, uspela da odvoji vreme i za druženje sa mladim sportistima, tačnije fudbalerima iz lokalnog kluba Mineralac.

ЧИСТА ДЕСЕТКА: Ана Брнабић добила дрес од младих спортиста из Врањске Бање

Arhiva

Brnabićeva im je poželela puno uspeha u budućoj karijeri, poručila da država čini sve da ulaže u sport i pomaže našim mladim nadama.

A i fudbaleri Mineralca nisu joj ostali dužni. Iznenadili su je poslebnim poklonom - dresom svog kluba sa brojem 10, uz poruku da Srbija nastavi da niže rezultate na svim poljima za čistu desetku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)