BOŠKO TRAŽI DA MARINIKA IDE U ZATVOR? Ko nazove Srbiju, Republiku Srpsku ili srpski narod genocidnim da odmah završi iza rešetaka

Novosti onlajn

28. 07. 2021. u 14:10

BOŠKO Obradović na svom Tviter porofilu komentarisao je nedavno donesenu odluku odlazećeg visokog predstavnika Valentina Incka.

БОШКО ТРАЖИ ДА МАРИНИКА ИДЕ У ЗАТВОР? Ко назове Србију, Републику Српску или српски народ геноцидним да одмах заврши иза решетака

Foto Tanjug

- Ovakav zakon nam treba i u Srbiji. Ko nazove Srbiju, Republiku Srpsku ili srpski narod genocidnim da odmah završi u zatvoru! Da se konačno uvede red i zaštite nacionalni i državni interesi kako priliči! Dosta laži i vređanja svega što je srpsko u Srbiji! - napisao je Obradović na svom Tviter profilu. 

Naime, Obradović želi da se isti zakon primenjuje u Srbiji, odnosno da svako ko Srbiju, Srpsku ili srpski narod nazove genocidnim ide u zatvor. Da li podržavanjem Inckovog zakona Boško traži da Marinika ide u zatvor?

Poznato je da je Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, potpisala 2016. godine Predlog rezolucije o genocidu u Srebrenici i zahtevala da se srpski narod osudi za genocid. To znači da se Marinika zalagala da se sličan zakon donese u Srbiji, pa da Srbi idu u zatvor ako negiraju “genocid”!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024