POLITIČAR Nenad Čanak je večeras napustio studio "Ćirilice" na TV Hepi, iako je voditelj Milomir Marić pokušao da ga spreči.

ZAvram

26.07.2021. 23:35

Наставила сам да гледам "Ћирилицу" тек пошто је овај напустио студио. Питам се, питам: због чега уопште више зову овог чанцина у емисије? Шта он има више да нам поручи, а што већ нисмо чули од најгрозоморнијих непријатеља Србије и српства? Он, који сумња да су дечака на Космету напали и претукли шиптарски младићи, при том занемарујући важан детаљ да су му покидали крстић и газили га, не заслужује да га народ слуша. Има он своје истомишљенике и оне у које је заљубљен, Немила, Куртија и сличне њима, па нека се тамо њима улагује. Нама се овде згади живот када га видимо. А тек када отвори она србомрзачка уста!

Sljiwoo

27.07.2021. 00:11

Arogancija gospodina Nenada Canka pracenja njegovim "autoritativnim"stavom u stilu "pokupio sam svu pamet sveta" a i "apostol sam moralnosti i postenja"prevazilazi sve mere dobrog ukusa ..Gospodin Canak ako se nevaram ima zavrsenu srednju muzicku skolu i kurs i licencu marketinske vecernje skole iz Ljubljana..a glumi u najmanju ruku "akademika""..a u stvari je "intelektualac" iz Balaseviceve pesme "Nevolem.."Naleteo je ove prilike na jako intelegentnog sagovornika Gospodina Cirkovica koji nije "legao" na njegov "tvrdi i arogantni stav sveznalice"..Bravo Cirkovicu..

Aco

27.07.2021. 02:49

Bio je u Srebrenici-za pohvalu, ali zasto nije svratio u Bratunac na srpsko groblje????Zivotinja koja bi da prica o ravnopravnosti i samo o srpskim zlocinima.

raca

27.07.2021. 07:05

To je bre jedna nadobudna i iznad svega bezobrazna osoba koja nezna da poštuje državu u kojoj živi , teraj ga bre iz studija što ga zoveš da zagadjuje okolinu

Istini za volju

27.07.2021. 07:53

Ako je neko pozvan u emisiju "Ćirilica", valjda je pozvan zato da iznese svoj stav i svoje mišljenje, ma kakvo ono bilo o određenoj temi, sviđalo nam se to ili ne. To bi trebalo da važi i za Čanka. To što se nama njegov stav i njegovo političko mišljenje ne sviđa, nikome ne daje za pravo da bude neprijatan, da bude nekolegijalan, bezobrazan i uvredljiv. Sve je to bio sinoć Ćirjaković naspram Čanka. Jednostavno se videlo da se dobro pripremio da ga izazove i izvređa. Mariću nije prvi put da ne pazi koga sastavlja u svojim emisijama. A možda to namerno i radi.

Goran

27.07.2021. 08:02

Bravo isterali budalu covek koji je ucestvovao na rijalitiju i ovo poslednjee da ne pominjem bruka i sramota ok bio gde je bio dajte novinari od ovakvih politicara nema koristi respekt svim zrtvama u bosni

bubašinter

27.07.2021. 08:43

Marić nije za voditelja.., ili sam upada u reč sagovorniku, ili dozvoljava drugima da prekidaju i upadaju u reč sagovorniku. Stvar osnovne pristojnosti i kulture, sačekaj da neko kaže šta hoće , pa onda reci to što hoćeš. Ćirjaković običan ruski plaćenik kao i Marić...Ako neće gostima da dozvoli da pričaju, što ga uopšte i zove u emisiju..., treba neko da upita Marića ...?

MaKaki

27.07.2021. 09:42

Nije trebao ni biti na tv sa drzavnom frekvencijom...ko kaze da je bio genocid u Srebrenici u zatvor....Ako nije bio u Jasenocu,Hirisimi,Velici ....kako moze u Srebrenici ????Kaze nije Srbija i njen narod.. no ko dosli afrikanci....Zrtvama Srebrenice pijetet....izdlajnicima naroda...mars napolje..

Dragan

27.07.2021. 10:24

KAKAV GODPODIN NEMOJTE MOLIM VAS DA VREDJATE GOSPODU. CANAK JE SPODOBA U RANGU DJILASA,ZAVRSIO MUZICKU SKOLU A DJILAS SKOLU UCENIKA U PRIVREDI ,MASIN BRAVAR. NEMOJTE DA IM DIZETE PERJE KAD SU PRAVI CURANI CIM IM POSTAVIS PITANJE NEPLANIRANO DA NEMAJU PRIPREMLJENI ODGOVOR ODMA ZAGLAVE NA VRATA ISTI SU I IZDAJICE SRBIJE I SRPSKOG NARODA ,VELIKI KURTIJEVI PRIJATELJI I ZA NJIH SU SRBI GENOCIDAN NAROD.

Rašo

27.07.2021. 10:48

На основу чега ову надмену масну кесу у људском облику звати политичарем? Ова особа већ дуже од 30 година живи на грбачи овог народа а истовремено вређа, омаловажава и чини штету већинском народу. Такође, стао је на страну све и једног непријатеља Србије и Срба у свакој ситуацији а живи од њиховог новца. Из њега непрекидно куља мржња, псовке и злоба којој нема равне. Човек се пита докле и зашто је њему дозвољено да чини такве гадости?

Radisa

27.07.2021. 16:15

Ко га више зове и коме он уопште треба и чему је требао. То је брука и срамота а није бољи ни онај који га је позвао.

Žak

27.07.2021. 16:51

Било је крајње време да сам оде не само из студија већ и из политике и јавногивота. Нажалост није он једини, треба да собом да поведе и своје пајтосе-истомишљенике.