GORAN VESIĆ O SRAMNOM NAPADU NA PREDSEDNIKA: Novi pokušaj da kriminalci preuzmu vlast - napadaju Vučića koji ih je uhapsio!

Novosti onlajn

22. 07. 2021. u 17:25

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke, Goran Vesić, reagovao je na tekst koji je objavio Krik, a tiče se svedočenja Veljka Belivuka.

ГОРАН ВЕСИЋ О СРАМНОМ НАПАДУ НА ПРЕДСЕДНИКА: Нови покушај да криминалци преузму власт - нападају Вучића који их је ухапсио!

Foto Tanjug

- Političari koji su zajedno sa kriminalnom bandom Veljka Belivuka spremali državni udar postaju sve nervozniji jer se obruč pravde steže oko njih i suđenje uskoro počinje. Zato je lažima koje su danas objavljene, a koje je izneo šef ove bande napadnut direktno predsednik Aleksandar Vučić koji je simbol borbe protiv kriminala.

Ova brutalna kriminalna grupa podržana od strane domaćih i stranih političkih struktura želi da uklanjanjem predsednika Vučića zaustavi ekonomski napredak zemlje i prekine reforme kojima Srbija postaje društvo u kojem se poštuju zakoni. Oličenje takve Srbije i takvog društva je Aleksandar Vučić.

Kriminalci i političari koji ih podržavaju, a koji bi na silu, mimo volje naroda, da preuzmu vlast, znaju da za njih nema mesta u Srbiji u kojoj se poštuju zakoni. Zato napadaju Vučića koji ih je stavio tamo gde im je mesto i gde će zauvek ostati – iza rešetaka. Zato ne napadaju one političare koji su ih podržavali, družili se sa njima i omogućili da postanu najmonstruoznija kriminalna banda na Balkanu. Napadaju Vučića koji ih je uhapsio.

Napad na predsednika Vučića i njegovu porodicu nije lični čin već napad na instituciju predsednika Republike Srbije. To je napad na Srbiju koju vodi i predstavlja predsednik sa željom da se izazove nestabilnost i bezakonje u kojem se kriminalci i tajkuni najbolje snalaze. Haos u kome o budućnosti Srbije ne odlučuje narod već stranci i njihovi domaći poltroni.

To ne smemo da dozvolimo! - napisao je Vesić na svom Facebook nalogu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)