VLADANKA MALOVIĆ: Samo politički lešinari u koljačima mogu da traže spas

Novosti online

22. 07. 2021. u 14:54

SAMO politički lešinari koji su opljačkali i razarali Srbiju poput Đilasa, Tadića i njihovih patrljaka Obradovića, Jeremića, Lutovca i pokreta pedofila snažno podržani od strane njihovih tajkunskih medija u najvećim mafijaškim koljačima mogu da traže spas za opstanak na političkoj sceni, rekla je članica Predsedništva Srpske napredne stranke Vladanka Malović.

ВЛАДАНКА МАЛОВИЋ: Само политички лешинари у кољачима могу да траже спас

Foto: Arhiva

- Svaka pomisao da ta opskurna skupina ima bar malo političke svesti i razuma danas je pala u vodu činjenicom da okorelog kriminalca i njegovu kriminalnu grupu koji su sakatili i mleli ljude predstavljaju kao relevantnu gospodu šireći njihove laži. Sama činjenica da izjave koljača i ubica citiraju i dalje razrađuju samo da bi predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu satanizovali jer mu normalnom, demokratskom, političkom borbom ne mogu ništa predstavlja novi nivo dna.

- Ako se neko pitao zašto o Đilasu, Tadiću, Obradoviću, Jeremiću i sličnima narod Srbije misli sve najgore najbolje pokazuje današnji dan – njima je čak ekipa monstruma koja muči, sakati, melje ljude savršen koalicioni partner u borbi protiv Vučića samo da bi došli na vlast - rekla je Malovićeva na kraju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)