IZ zapadne, evroatlantske kuhinje ne prestaju poruke da Srbija treba da se odrekne tradicionalnih prijatelja Rusije i Kine i da spoljnu politiku u potpunosti uskladi sa briselskim kursom.

Referendum

17.07.2021. 17:36

Referendum. Vecinsku volju gradnja a treba proveriti. Evropa ima alternativa. Ne možemo u beskonačno st biti na Evropskom putu. Zašto sve ispuniti i CEKATI referendum ako to gradnja i ne zele.

Fikus

17.07.2021. 19:57

Kao i uvek, neviđeno licemerje zapada, pre svega Amerike i Nemačke. Kad Nemačka gradi naftovod sa Rusijom i ima milijarde € trgovinski bilans sa Kinom onda je to u redu i sankcije ne važe ali jedna siromašna i mala Srbija ni slučajno ne sme da sa njima sarađuje jer je to maligni uticaj. Samo slepcima i totalnim diletantima do sada nije jasno da nas u EU neće primiti ako ne priznamo Kosovo i ako ne uđemo u NATO, odreknemo se državnog suvereniteta i postanemo Nemačka kolonija. Možda čak ni tada ...

Slobodan

17.07.2021. 20:06

Ne trebaju Srbiji takvi ,nazovi prijatelji koji su nas bombardovali, uveli sankcije. Nama trebaju iskreno prijatelji ,njih imamo u Rusiji,Kini,Indiji,Belorusiji

Nemoral bez granica

17.07.2021. 21:51

Nemacka i Francuska znaju dobro da smo bolji od polovine sadasnjih clanica Evrope.Ucene Zapada nemaju granica.Uzalud gubimo vreme.

Mama

17.07.2021. 22:19

Ja nisam mazohista i ne zelim u EU koja je pokazala sve najgore prema nama. Mi nismo nikada nikog napadali.Uvek smo branili svoje a Eu i SAD su nas unakazi da bi napravili bazu na nasoj teritoriji i ugrozili Rusiju. Koja budala moze da voli SAD i EU ??? Jih treba tuziti za bombardova je bez dozvole SB i to osiro.asenim uranijumom.!

JUGO

17.07.2021. 22:57

Xe XE Prece Srbija dase odrekne od EU nego Rusije i Kine Eto vidimo kako im je dobro u eu svim ovim bednim preko galve zaduzenih drzava,Sta zelite dalje a zasto je Engleska napustila EU sto o tome ne pricaju,Ko je lud da napusti ako muje dobro neka meni neko objasni..Xe Xe Nedao Bog da Srbija ude u EU to bi bilo propast za Srbiju garantno 100 % Ziveka Srbija nikad u EU

Zlaya

18.07.2021. 01:26

Poslije svega sto su nam uradili i jos uvjek sta nam rade da budemo na evropskom putu? Pa nismo bas toliko nisko pali, Rusiju i Kinu dovest u Srbiju pod hitno,dosta pisanja u lice od EU. Zemlju nam rasparcavaju,nazivaju nas genocidasima i jos traze da se odreknemo Kine i Rusije, sravnio bi ih sa zemljom da mogu.

milan lala

18.07.2021. 02:21

A da im ispunimo i neku muzicku zelju ? Skroz su prolupali . Nemisle valjda da ce Srbija sama sebi da nanese nepopravljivu stetu za sva vremena zbog supljih prica o clanstvu u EU koje Srbi ne zele. Patetika .

Mija

18.07.2021. 08:42

Tko je tu lud? Kako normalan čovjek koji iole pamti nešto iz bliže i dalje svoje istorije može vjerovati Švabama i kaubojima koji su nas ubijali kad god im se prohtelo i bacali bombe i rušili nemilice sve što se mukom steklo. Njima samo glup i lud može verovati a njihove dobre namjere treba sto puta provjeriti jednom krvik uvijek krvnik.!!!

BOGDAN

19.07.2021. 07:48

TRAZE BEZUSLOVNU KAPITULACIJU I TO JE TO.DA NAMA POSTAVE KOLONIJALNI GUVERNER KOJI CE VLADATI DRZAVOM. DA NASI VOJNICI SLUZE U NJIHOVU IMPERIJU I DA GINU ZA NJIHOVE INTERESE..IMPERIJALISTI NE PRESTAJU SVE DOK NE OSTVARE NJIHOVE PLANOVE KPJE SU ONI PREDVIDELI KAKO ONI MORAJU DA IZGLEDAJU U IZVESNO VREME.