VLADIMIR ORLIĆ: Đilas preti ulicom i ugrožava živote u Srbiji

Novosti online

16. 07. 2021. u 14:15

ŽUTI tajkun Dragan Đilas i dalje preti ulicom ukoliko mu se svi ne poklone i ne udovolje njegovim opsesivnim fantazijama da dobije vlast i pristup narodnim parama - bez izbora – rekao je Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

ВЛАДИМИР ОРЛИЋ: Ђилас прети улицом и угрожава животе у Србији

Foto Tanjug

- Ubeđen je, izgleda, da će ucena tuđim životima i glavama drugih ljudi ponovo da mu puni račune po Mauricijusu i Hongkongu. Na to se svodi kompletna Đilasova "politika". To su te "vrednosti" tajkuna i poslušnika sa njegovog pojila.Samo, ovaj put u svom mahnitanju Đilas je otišao korak dalje, pa unapred preti zbog predloga - Evropskog parlamenta?? Da li to znači da će da se "bori na ulici" u Briselu? Ili možda u Strazburu? - pita se Orlić.

- Ipak će biti: da on sam pojma nema ni šta priča, ni zbog čega preti, ali je uvek spreman da naglas bulazni i da još jednom ugrožava živote u Srbiji, uništava Beograd i druge gradove u našoj zemlji - iz čistog besa, mržnje i nemoći. Čak i kad ga nešto iznervira - Evropski parlament. Vreme mu je za odmor, i to duži. Očigledno je prokuvao "mašinski mozak".. Nema drugog objašnjenja – zaključio je Orlić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)