ZNAM ŠTA RADITE: Predsednik Vučić otkrio - Postoje stranci koji guraju određene kandidate za funkcije u Srbiji

Novosti online

05. 07. 2021. u 23:39

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da svaki dan ima komunikaciju sa stranim predstavnicima, ali da nije poslušnik niti sluga, kao i da zna koga "kandiduju" na određene funkcije od njegovih političkih protivnika i kako se sve mešaju u neke unutrašnje stvari naše zemlje.

ЗНАМ ШТА РАДИТЕ: Председник Вучић открио - Постоје странци који гурају одређене кандидате за функције у Србији

Foto: Printskrin Hepi TV

- Postoje stranci koji guraju određene kandidate za određene funkcije, ja već znam ko će im biti kandidati, već su ih izabrali i oni ih guraju, a i njih su upoznali sa tim - rekao je Vučić gostujući u Ćirilici na Hepiju.

Dodao je da ima 100 odsto pouzdana saznanja o tome.

Kako je rekao, ti stranci samo još nisu sigurni za njega da li će i gde da se kandiduje.

- Razmišljaju kako i koga tu da kandiduju i nisu sigurni da bi tu neko mogao da pobedi... Ali, za gradonačelnika su sigurni da će oni da pobede. Tu je strani faktor uveren u pobedu - naveo je Vučić.

Dodao je da ne želi u javnosti da iznosi detalje oko toga ko su ti stranci, ali da može samo da kaže da to nije američki ambasador.

- Moja poruka njima je da znam šta rade i kako se dirketno mešaju u naše neke stvari, a onda kukaju kako se njima neko meša, a pri tom to nije američki ambasador, odmah da vam kažem - dodao je Vučić.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?