VUČIĆ ODGOVORIO NA PROVOKACIJE KAMBERIJA: Mi smo zločinci, a vi ste anđeli nebeski? Nema pravde za srpske žrtve i neće je ni biti!

Novosti online

22. 06. 2021. u 14:17

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na provokaciju Šaipa Kamberija, koji je danas udario na Srbiju otpužbama za masovnu kampanju terora.

ВУЧИЋ ОДГОВОРИО НА ПРОВОКАЦИЈЕ КАМБЕРИЈА: Ми смо злочинци, а ви сте анђели небески? Нема правде за српске жртве и неће је ни бити!

Foto: P.Milošević

Vučić je rekao da je uvek pozivao na kompromis, ali da to nije čuo u njegovom govoru.

- Mogli ste da čujete da mi Srbi nikada nismo bili ni sveci, ni zločinci. Od vas nikada nismo čuli da ste vi činili zločine. Mi smo zločinci, a vi ste anđeli nebeski? Teško mi je da u to poverujem - rekao je Vučić.

Ko će da priča o zločinu nad porodicom Šutaković, gde su troje dece, manje od 18, 13 i 10 godina, Aleksandar, Đorđe i Radoman ubijeni zločinački i zajedno sa svojim ocem i majkom pokopani, pita Vučić.

- Oni ne mogu da dođu u Prištinu da vam pričaju kako su te zločine proživeli, jer oni nisu preživeli, ni Aleksandar, ni Đorđe, ni Radoman - rekao je on.

On je pitao Kamberija i Kurtija gde su sada ubice Aleksandra, Đorđeta i Radomana.

- Nema pravde za srpske žrtve i neće ih ni biti - konstatovao je Vučić.

On je rekao da je suština u tome što je Kamberi rekao da je "Srbija ubijala decu"!

- Oni hoće da u udžbenike i istorijske knjige uđe da je Srbija ubijala decu, a ne zločinci - upozorio je Vučić, podsetivši da nijedan pojedinac nije naveden u crnogorskoj Rezoluciji o Srebrenici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!