ŠEŠELJ OTKRIO ŠTA SE KRIJE IZA REZOLUCIJE O SREBRENICI: Ova sramota nije pisana u Crnoj Gori (VIDEO)

Novosti onlajn

20. 06. 2021. u 22:35

PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj gost je večerašnje emisije "Hit tvit" na TV Pink. Pored njega, gosti u studiju Verice Bradić su i Dragoslav Bokan i jedan od lidera DF Milan Knežević.

ШЕШЕЉ ОТКРИО ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА РЕЗОЛУЦИЈЕ О СРЕБРЕНИЦИ: Ова срамота није писана у Црној Гори (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Skupština Crne Gore usvojila je Rezoluciju kojom se osuđuje genocid u Srebrenici i smenila ministra pravde zbog izjave da se genocid nije desio, a ova tema bila je jedna od predloga u emisiji "Hit tvit". 

Milan Knežević izjavio je da Rezolucija o Srebrenici nije pisana u Crnoj Gori. 

- Ova Rezolucija je još sramnija od sramnog priznanja tzv. Kosova. Ova Rezolucija nažalost nije pisana u Crnoj Gori, da se pisala u Crnoj Gori nikada se ne bi napisala, jer je većinsko stanovništvo protiv ove Rezolucije. Ovo je opšta kampanja protiv Srbije. Optužili su sopstveni narod. Delovi parlamentarne celine ne smeju ni da pomenu Jasenovac - govori Knežević.

Istakao je da je Zdravko Krivokapić hodajući demanti.

Knežević ističe da Vlada Crne Gore praktično više ne postoji, te da ne odražava izbornu volju građana.

- DF neće trpeti ponižavanje srpskog naroda i SPC u Crnoj Gori - rekao je Milan Knežević.

Vojislav Šešelj kaže da celi srpski narod stoji iza Radovana Karadžića i Ratka Mladića. Lider radikala je objasnio da ni Međunarodni krivični sud nije utvrđivao da li je bilo navodnog genocida u Srebrenici.

Šešelj ističe da je Rezolucija o Srebrenici pre svega usmerena na to da se uguši Republika Srpska.

- Nijedna sudska presuda na ovom svetu ne može biti van kritike, a posebno presuda nelegalnog suda - objasnio je prof. dr Vojislav Šešelj i dodaje da ljudi kao zdravorazumska i slobodnomisleća bića imaju pravo da kažu istinu, a to je da nije bilo genocida u Srebrenici.

Knežević je govorio i o mogućem rešenju krize u Crnoj Gori, te da je ključ u rukama Alekse Bečića, a da je rešenje smena Zdravka Krivokapića i izbor novog premijera iz redova parlamentarne većine.

- Mislim da je Abazović spreman da biramo novog premijera, rekao je Milan Knežević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)