SRPSKA radikalna stranka (SRS), čiji je lider Vojislav Šešelj, zatražila je danas da se za sve koji javno tvrde da se u Srebrenici desio genocid uvede kazna zatvora od 20 godina.

Vuk07

16.06.2021. 00:15

Trebalo bi da se stane na put tim Srbomrscima. Izdaja zemlje to bi trebalo biti kažnjivo i to debelo. Ako sa kome ne svidja ima izbora da ode u bilo koju drugu zemlju sveta. Ako važi zakon u Armiji trebao bi da važi isto dok si građanin te države. Mi imamo lose primere iz prošlosti General Pavlović osuđen kao vojno lice na dve godine zatvora. On nebi trebao za izdaju da izadje iz zatvora dok je živ. Verujem da bi mnogi razmišljali o pokusaju veleizdaje svoje zemlje.

zoka

20.06.2021. 09:15

Srbi su se vekovima borili za slobodu ,otadjbinu ,protiv tudjine ,-slobodarski narod ,a muslimani su uvek bili protiv Srba i albanci i Hrvati -u svakom ratu i u I i u II svetskom ratu stali su na stranu okupatora i fasista /Hitlera Gebelsa ,Pavelica ,Artukovica i drugi izdajnika / Izdvojeno misljenje sudije iz Zambije u predmetu R M u Hagu i izvestaj medjunarodne nezavisne komisije govore nije bio Genocid u Srebrenici general nije kriv -Hag nije bio objektivan ni realan -sudi se Srbima .