"TA NJUŠKA PREDSTAVLJA BAHATOG TAJKUNA!" Vladimir Orlić o Đilasovom moralu

Novosti online

14. 06. 2021. u 17:38

ČLAN Predsedništva SNS Vladimir Orlić izdao je saopštenje o moralu lidera SSP Dragana Đilasa.

ТА ЊУШКА ПРЕДСТАВЉА БАХАТОГ ТАЈКУНА! Владимир Орлић о Ђиласовом моралу

Foto: Tanjug

Saopštenje Vladimira Orlića prenosimo u celosti:

- Kad god žuti tajkun Dragan Đilas krene da filozofira na temu "Šta je nemoralno?", prvo što treba da uradi jeste - da potraži ogledalo. Videće u njemu odvratnu njušku, simbol odsustva bilo kakvog morala i ljudske časti, a posebno operisanu od svakog obzira za nacionalna i državna pitanja. Ne mora da traži dalje.

Jer upravo ta njuška predstavlja bahatog tajkuna, koji je u vreme kada je srpski narod stradao, po sopstvenom priznanju, po Pragu švercovao šunke i bižuteriju, smišljao laži o tome da se obogatio na pranju prozora, a sanjao kako nosi crni flor za sve osim za Srbe. Za Srbe i Srbiju ga je bilo baš briga. Baš kao i za Kosovo, Metohiju, Košare - bilo šta osim za pare koje je planirao da otme čim mu se ukaže prilika. I baš to je i uradio, pelješeći narod masovno, ne gledajući ni ko je ko, pa je tako opljačkao i unesrećio i borce sa Košara, i njihovu decu, kao i sve prognane sa KiM. Cenu Đilasovih bezdušnih pljački plaćali su svi u ovoj zemlji. Upravo od tih para Đilas se dokopao nekretnina vrednih više od 20 miliona evra, kako se sam hvali, na svoje ime, ime brata i ime firme. U šta spada više od 30 stanova na ekskluzivnim lokacijama. Toliko o stanovima i Đilasovom moralu.

Foto: M.Anđela

A o tom moralu dodatno govori i scena iz vremena kada je Đilas bio silni gradonačelnik, bahati gazda, gospodar života i smrti, i kada su njegovi telohranitelji tukli porodice izbeglih sa Kosova i Metohije, razbivši nos čak i 10-godišnjoj devojčici. Kao što o Đilasovom moralu govore i sramne optužbe uposlenika u njegovoj firmi, koji za pare danas optužuju srpski narod za navodni "genocid", a traže od stranaca da se Srbiji uvedu sankcije. Jednako dobro o tom moralu govore i Đilasovi predstavnici na Kosovu i Metohiji, koji na tečnom albanskom u kampanji poručuju "ja sam Kosovar", "živela naša najmlađa država u Evropi", dok im se centrala iz Beograda divi Kurtiju i njegovoj Velikoj Albaniji.

Zato je besmisleno sve što žuti tajkun Dragan Đilas izbacuje iz svojih prljavih usta na račun Aleksandra Vučića, čoveka koji ima ubedljivu podršku srpskog naroda u celini, a posebno među Srbima sa Kosovu i Metohiji, kojih 95% daje podršku svom predsedniku. Oni najbolje znaju ko radi za njih i njihovu decu, a za Đilasa neće ni da čuju. Zašto je to tako, neka razmisli taj bednik bez trunke morala, npr. dok se vozi Bulevarom heroja sa Košara, koji je takođe uradio Vučić, jer je Đilas bio zauzet - onom pljačkom. Ogledalo ima na retrovizoru - napisao je Orlić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)