SREĆAN sam što je Crna Gora članica NATO, a nadam se da će joj se pridružiti i ostale države na Zapadnom Balkanu, rekao je u intervjuu za Glas Amerike bivši komandant snaga Alijanse u Evropi Vesli Klark povodom četvrte godišnjice crnogorskog članstva.

Komentari (16)

milankukic

06.06.2021. 19:46

treba održavati dobre odnose sa svima ali prikljućiti se agresorima samo bi pokazali da smo i mi potencijalni agresori jer ta krvnička armada napala je tadašnju Jugoslaviju bez odobrenja saveta bezbednosti ali Srbi nisu kriminalci da bi kao rukovodstvo Crne gore dsa bi se opralo sve uradili i zato sad dolaz im to na naplatu

Zoran Petrović

06.06.2021. 20:02

Kao sto su oni nas stavili na listu koga bi da hapse i kome bi da sude , tako bi i mi trebali pojedince poput njega , nemca Fischera , Olbrajtovu , Tonija Blera i mnogo druge staviti na listu poternice . A i neku novcanu nagradu za njihove glave nije baš bezsmisleno.

Saša

06.06.2021. 20:12

Realno, većina zemalja članica NATO, nema ama baš nikakvu garanciju za neku posebnu "bezbednost", a međusobno ima poprilično "zakrvljenih" strana (Turska - Grčka, na primer). Estonija, na primer, koju ona "garantovanu bezbednost" može da očekuje od NATO? Vreme je za raspad te ekipe.

Vatro Marx

06.06.2021. 20:16

Srbin ima debelu kozu podnosi batine NATOa Za nevjerovati kakvu politiku vodi Srbija.Klark je vise puta izjavijo da je Srbija opravdano bombardirana. Danas NATO ima u centru Beograda svoju predstavnistvo, kao da se nista nije desilo.

Ja sam

06.06.2021. 20:44

Србија је потребна НАТО-у, да би била држана под контролом, да би остала неразвијена, јадна, зависна. Власт, ако има памети и мудрости, схватиће да Беливукова екипа није ни прва, ни једина, и да што се више Србија диже из беде, то је по њу већа опасност споља.

Dule

06.06.2021. 21:01

Pao je Napoleon, srusio se i unistio Hitler, a ista sudbina ceka i NATO. Kome su oni doneli srecu i blagostanje, psihopate i retardirani generali, bolesni umovi i svetski pljackasi. Ako ameri misle da im je Japan oprostio Hirosimu i Nagasaki onda neka i dalte sanjaju.

Mirko

06.06.2021. 21:06

Kad nam se javo izvinis, kad odes ti i svi koji su ucestvovali u divljackom napadu u zatvor na dozivotnu robiju, kad nam platite 500 milijardi odstetu za zversko bombardovanje, kad postanete mirnodopska organizacija a ne nacisticka agresivna armada, kad o.....e sa KiM e tada mozemo da raspisemo referendum o pristupanju u NATO.

Veselin

06.06.2021. 22:27

Amerika i NATO je genocidna zemlja treba ih vratiti preko Okeana u svoj atar a ne da oni nama u evropi dijele Demokratiju.A političari CG uveli u nato sramno ne pitajući narod