VODEĆI ekspert Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Majk Rajan pozvao je danas na razdvajanje "politike" pitanja porekla virusa korona od naučnog aspekta ove teme.

Komentari (2)

HOREYA

29.05.2021. 01:26

Kad ameri krenu da traže dokaze, zna se kako se to završava. Zašto ameri traže od Republike Kine da sama sebe optuži, pošto je svetska komisija bila u Vuhan-u i saopštila da nisu mogli ništa da nađu. Zašto ameri sada na traženje kine da međunarodna komisija istraži tragove u USA? zna se kako je bilo sa sidom ebolom i ko zna čime još. Kako to da je najviše pogođena USA ako virus nije potekao od njih. Kako to da je kina u startu svojim merama suzbila epidemiju ako je kod njih nastao virus. ? ? ?

Ramamti Ezer

29.05.2021. 08:20

Zar nije svaki aspekt ljudskog bitisanja na ovoj planeti zatrovan politikom? Zar nije u pravu bio mudri kralj Solomon kada je pre oko 3000 god. zapisao da čovek vlada nad drugim ljudima da ih unesreći i upropasti, a ne da im donese prosperitet i blagostanje? Zar za ovih godinu dana nije bilo toliko prljavog veša oko pandemije, raznih spletki i teorija zavere oko vakcine i porekla virusa? A ko je platio najskuplju cenu za takva prepucavanja političara i struke? Nedužni pojedinci i čak cele porodice globalno gledano.