Bivši direktor podgoričkih domova zdravlja: Da su litije NASTAVLJENE ne bi bilo epidemije, tamjan ubija koronu

Novosti Online / V.K.

07. 04. 2020. u 14:38

Dr Ivo Đurišić, bivši direktor podgoričkih domova zdravlja, rekao da ne bi bilo epidemije u Crnoj Gori da su litije nastavljene

Бивши директор подгоричких домова здравља: Да су литије НАСТАВЉЕНЕ не би било епидемије, тамјан убија корону
Tamjan ubija koronu! Da su litije nastavljene, ne bi bilo epidemije u Crnoj Gori! Dok su litije trajale, u Crnoj Gori nije bio zabeležen nijedan slučaj inficiranja korona-virusom. Crna Gora je bila jedina zemlja u Evropi bez ovog virusa, kazao je dr Ivo Đurišić, bivši direktor podgoričkih domova zdravlja, gostujući u emisiji „Načisto" na Srpskoj TV, kod Dragana Rosandića.

Dr Đurišić je (izuzimajući zabranu litija) pohvalio mere koje su u Crnoj Gori na snazi, kritikujući mešanje politike u borbi protiv virusa korona.

-Posadio sam lani krompir u LJešanskoj nahiji, i nije mi uspeo... Ministar Simović treba da se pozabavi tim problemima, da nam pomogne oko krompira, jer je za to stručnjak, a da epidemiju korona-virusa prepusti lekarima, kazao je dr Đurišić.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Vidimo

07.04.2020. 18:53

@aleks - po tvom komentaru... neznanje nije opravdanje. Tamjan se zbog toga koristi hiljadama godina.

Suki

08.04.2020. 05:33

@aleks - Ovu koronu i te kako moze i tamjan i molitve da ociste, ali tvoj tamjan koji ti i takvi koristite na moze niko.