POLICIJA je privela muškarca koji je osumnjičen da je u petak jutro ubio devojku (16) u Malom Lošinju.

Prema nezvaničnim informacija, osumnjičeni je komšija. Navodno je muškarac prvo nasrnuo na majku devojčice, a onda je ona stala u odbranu majke kad ju je muškarac ubo nožem.

Kako pišu lokalni mediji, pre mesec dana neko je kucao na vrate te iste porodice i zvao žensko ime. Isto je napravio i jutros. Kada mu je žena otvorila vrata, prvo je nasrnuo na nju, a onda je došla njena ćerka te je nju ubo. Druga ćerka je potom izašla da pogleda šta se događa ali do tada je muškarac već pobegao, dok je treća ćerka (3) još bila u stanu.

Pročitajte još - Devojku (16) ubio POMAHNITALI komšija dok se spremala za školu: Napao majku, nožem ubo ćerku koja ju je branila

Prema navodima lokalnih medija, muškarac je ranije bio na psihijatrijskom lečenju.

- Šta da vam kažem, mi smo zapravo kolateralne žrtve. Naprosto smo se našle na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Moje dete i ja tog čoveka nikad pre, a ni njegovu bivšu partnerku nikad nismo videli. On je naprosto "promašio" kuću. On je uletio u naše dvorište. Bio je mrkli mrak - ispričala je L.T., majka ubijene devojke za Jutarnji.

- U jutarnjim satima policija je dobila dojavu o povređenoj devojci u Malom Lošinju. Služba Hitne pomoći joj je pružila potrebnu medicinsku pomoć, ali ona je nažalost preminula.

Policijski službenici su sproveli istragu na mestu nesreće. Prema dosadašnjim saznanjima reč je o nasilnoj smrti, javljaju iz policije.