Ono što neće Milova vlast, hoće narod: Pogledajte kako je prekrečen albanski dvoglavi orao u Tuzima (VIDEO)

NovostiOnline

27. 01. 2020. u 15:21

Оно што неће Милова власт, хоће народ: Погледајте како је прекречен албански двоглави орао у Тузима (ВИДЕО)
Grupa mladića revoltirana postupcima vlasti koje napadaju narod zbog crtanja trobojke prekrečila je danas albanskog dvoglavog orla koji je nedavno iscrtan u Tuzima
Grupa mladića revoltirana postupcima vlasti koje napadaju narod zbog crtanja trobojke prekrečila je danas albanskog dvoglavog orla koji je nedavno iscrtan u Tuzima.

Podsetimo dok je policija u subotu uveče na Zlatici zasipala narod suzavcem i šok bombama jer su mirno svojim telima branili oslikanu trobojku, u Tuzima vlastima ne smeta crni dvoglavi orao na albanskom barjaku.U nedelju je policija saopštila da je privela deset osoba koje su branile trobojku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

Nele

27.01.2020. 15:37

Ne sluti ovo na dobro.A Djikanovic treba da zna.Kada izbije narodni bunt,naplatice mu i priznanje KiM i svo zlostavljanje SPC zadnjih 10ak godina.On moze biti jedini gubitnik.

Lovcenac

27.01.2020. 15:44

Podmetacina, ti ljudi, koji su uslikani, nisu imali nameru pomoci, vec odmoci onima koji protestvuju...ako ce da krece trobojke ok, ali ako sve i svaki grafit prekrece...posto to ocigledno nece treba pokazati izuzetke ali ne ovako. Nema potrebe da se iko antagonise, ako su ovo uradili pravoslavci, vec ukaze nepravda.

Makedo

27.01.2020. 20:43

@Mili - Pa kad je to Srpska zemlja! Sto bi neko Albansku ili Srpsku crtao po Islandu? A Albanska definitivno nema sta da trazi u CG!

MIĆA PRIČA I OPOMINJE

27.01.2020. 15:53

Ašto bi "vlast" prekrečavala albansku zastavu kada su zahvaljujući njima Montenegrini "obnovili" svoju državu?Bogu hvala pa se narod Gore Crne ubrzano opamećuje i nek se pripazi novih Milovih/NATO smicalica, jer bojim se, sve se ovo radi kao uvertira u neka nova, daleko bilo, krvava dešavanja ali na mnogo većem geopolitičkom nivou ...Ako je samo do Milove fotelje, nek im je sa srećom rad!

* КОМЕНТАР *

27.01.2020. 17:08

Руке вам се позлатиле, здравља и среће имали као и ваше породице, живели!!!

Горан

27.01.2020. 19:53

Браво хероју! Храбар си човек, свака част. Руке ти се позлатиле.