Hrvatski pevač Marko Perković Tompson oglasio se na svom profilu na Fejsbuku povodom drugog kruga izbora za predsednika Hrvatske, koji će se održati 5. januara.

Iz njegove objave takođe je jasno da svoju podršku daje Kolindi, navodi Indeks.

PROČITAJTE JOŠ -  HDZ se ponosi podrškom TERORISTE: Kada se videlo ko je podigao dva prsta za KOLINDU, izbio SKANDAL (VIDEO)

"Dragi prijatelji, pozivam Vas da izađete na izbore, jer neizlaskom na izbore ostavljate veću mogućnost komunistima da pobede. Takođe Vas pozivam da ne nasednete na nagovaranja onih koji Vas pozivaju da poništite svoj glasački listić. Na to vas mogu nagovarati samo oni kojima je ego i privatni interes važniji od interesa Hrvatske, jer svaki nevažeći listić daje veliku šansu komunistima da ponovno dođu na Pantovčak. Izađimo na izbore i tako zajedno zaustavimo komuniste u njihovom pohodu na Pantovčak koji bi im poslužio kao startna pozicija za nastavak kriminalizacije Domovinskog rata i svih vriednosti do kojih mi držimo", napisao je Tompson.

Podsećanja radi, jedan od kandidata koji je ispao iz trke za predsednika je Miroslav Škoro, kum Marka Perkovića Tompsona.


B92.net