UBISTVO I SAMOUBISTVO U HERCEG NOVOM: Nemački državljanin oduzeo život ocu pa sebi?

V.V.

ponedeljak, 24. 12. 2018. u 20:44

УБИСТВО И САМОУБИСТВО У ХЕРЦЕГ НОВОМ: Немачки држављанин одузео живот оцу па себи?

Ilustracija; Foto: R.Marković

Nemački državljanin koji je sa ocem i majkom ovde imao vikendicu već desetak godina, kako se pretpostavlja ubio je oca pa onda sebi prerezao vene
Ubistvo i samoubistvo verovatno se desilo u hercegnovskom naselju Drnovik. Nemački državljanin E.L. (44) koji je sa ocem K.H.L. (80) i majkom ovde imao vikendicu već desetak godina, kako se pretpostavlja ubio je oca pa onda sebi prerezao vene.


Hercegnovsku policiju o svemu su obavestili meštani nešto posle 13:00 časova. Šta se tačno desilo znaće se tek posle obdukcije. Pretpostavka o ubistvu i samoubistvu zasnovana je na činjenici da nije bilo tragova razbojništva.


Nedavno je, kako nezvanično saznajemo, preminula majka ovog četrdesetogodišnjaka. Otacje bio nepokretan i sin, koji je i sam bolestan, je teško mogao da se brine o njemu. Pretpostavlja se da je to bio uzrok ove porodične tragedije.

PROČITAJTE JOŠ: NOŽEM UBIO OCA: Krvavih ruku gledao uviđaj


Istraga je u toku, uviđaj obavlja viši tužilac iz Podgorice, a iz Uprave policije biće izdato saopštenje. O svemu će biti obavešteni i u ambasadi Nemačke u Podgorici.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)