U Budvi ubijen Goran Đuričković

M. SEKULOVIĆ

27. 10. 2015. u 21:34

У Будви убијен Горан Ђуричковић
U svom lokalu, Fišerman pab na samom ulazu u gradsku marinu, ubijen je Goran Đuričković, čija se likvidacija nagoveštavala već duže vreme

BUDVA - U svom lokalu, Fišerman pab na samom ulazu u gradsku marinu, oko 20 sati ubijen je Goran Đuričković, čija se likvidacija nagoveštavala već duže vreme.

Likvidacija Đuričkovića delo je profesionalaca, jer je sudeći po svemu, obavljena snajperom. Odakle je ubica pucao, za sada nije jasno.

Likvidacija Đuričkovića i zvanično je nagoveštena sredinom aprila ove godine, kada je u naselju Ivanovići, iznad Bečića, nadomak svoje kuće ubijen Saša Marković, kum Đuričkovića. Prema policijskim pretpostavkama, Marković je ubijen greškom, jer je nedugo pre ubistva seo za volan automobila kojim je do tada upravljao Đuričković.

Ova likvidacija, prema pouzdanim izvorima, obavljena je u režiji takozvanog škaljarskog klana iz Kotora. Razlog je krađa oko 200 kilograma kokaina iz jednog ''šteka'' u Veneciji.

Marković, koji je ubijen hladnokrvno sa nekoliko desetina projektila, iz automatskog naoružanja sa prigušivačem, bio je jedan od osnivača Liberalnog saveza Crne Gore. Prema sumnjama policije Đuričković se u to vreme skrivao u njegovoj kući u Ivanovićima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Suverena

28.10.2015. 07:20

Шта постаде од наших дивних земаља Господе? Где су чојство, правда и јунаштво? Као амери постадосмо - сестре/ћерке нам се продају за бедне паре, синови дрогирају и убијају једне друге.. нигде људста и поштења! Шта урадисте људи од наших душа словенских и наших вердности србских? Ово је страшно.. а влада је најгора од свих - мафијашка, пљачкашка, курварска која прода и саму отаџбину

ako ovako nastave

28.10.2015. 08:47

Uskoro cemo morati da im pozajmljujemo"nase Crnogorce"da bi obezbedili vecinu u zemlji?Inace ce nestati sa geografskih karata i dobice neke druge nazive?Tugo moja od Cojstva i Junastva,pogledaj se u ogledalo....

Konfuchie

28.10.2015. 09:03

Markovic nije ubijen od strane mafije zarad kokaina nego od CIA-e zbog onoga sta je govorio i njegovog politickog uticaja. Pogledajte intervjue Sase Markovica, njegova predstavljanja knjiga i poslusajte kako je ostro i argumentovano govorio protiv americkog uticaja u Crnoj Gori i koji su ljudi nosioci te izdaje. Djurickovic je druga prica.

Лука

28.10.2015. 16:18

Спрдачине од државе, као уосталом и од осталих на Балкану!