Blumberg razmišlja da se uključi u predsedničku trku

Tanjug

08. 11. 2019. u 01:11

Блумберг размишља да се укључи у председничку трку

Majkl Blumberg / Foto Tanjug-AP

Razočaran svim glavnim kandidatima Demokratske stranke, poznati američki biznismen i političar Majkl Blumberg ponovo razmišlja da se uključi u predsedničku trku naredne godine

Poznati američki biznismen, političar, pisac i filantrop Majkl Blumberg ponovo razmišlja da se uključi u predsedničku trku naredne godine, razočaran svim glavnim kandidatima Demokratske stranke, saznaje Njujork post iz neimenovanih izvora.

"Blumberg misli da je Džo Bajden slab, a da Berni Sanders i Elizabet Voren ne mogu da pobede", rekao je izvor upoznat s promenom pravca razmišljanja bivšeg gradonačelnika Njujorka u tri mandata, koji je pre nekoliko meseci izrazio nezainteresovanost da bude kandidat.


PROČITAJTE JOŠ: Majk Pompeo stigao u Nemačku

Drugi izvor je naveo da će Blumberg brzo doneti odluku, dok treći izvor očekuje da odluka bude doneta u roku od nekoliko dana.

Post navodi da Blumberg veruje da se dinamika trke za kandidata demokrata promenila i da umereni glavni kandidat Bajden posrće, dok Vorenova, koja se protivi korporacijama, dobija na ubrzanju.

"Tramp će ponovo biti izabran ako Elizabet Voren bude kandidat demokrata, To demokrate ne žele. Zato je Blumberg ohrabren da ponovo razmisli i uključi se u trku", rekao je izvor njujorškog lista.

Izvori lista saglasni su u tome da Blumberg ima dovoljno sredstava i spreman tim da se uključi u kampanju ovako kasno, s obzirom na to da demokrate biraju svog kandidata za predsedničke izbore 3. februara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Смрт ЕУ/НАТО окупацији, слобода народу Србије!

08.11.2019. 19:33

Опасан нациста и еугениста као и већина тамошњих "филантропа" за које су Менгеле и Борман били "мала деца", под маском "независног,непристрасног слободног и демоНкратског аналитичара" и који својим медијским спамовима и лажима и повлачењима "конаца из сенке", деценијама покушава да криеира не само УСА фашистичку политику, већ пре свега њихов злочиначки, окупаторски утицаја на целу планету.....