FALI JOJ POLA LICA ZBOG SELFIJA: Devojku raznesenu puškom majka jedva prepoznala (FOTO)

Novosti Online/ N. M. D.

03. 09. 2019. u 16:15

ФАЛИ ЈОЈ ПОЛА ЛИЦА ЗБОГ СЕЛФИЈА: Девојку разнесену пушком мајка једва препознала (ФОТО)

Polina Gordik (17) Foto Facebook

Tinejdžerku iz Ukrajine metak pogodio blizu nosa i smrskao joj kosti lica. Posle komplikovane sedmočasovne operacije zadržana je na intenzivnoj nezi sa teškim povredama

TINEJDžERKA iz Ukrajine izgubila je pola lica kada je najbolja drugarica slučajno upucala puškom u lice zbog selfija.

Polina Gordik (17) je posle bizarne nesreće u jednom selu u oblasti Zaporožje prebačena u bolnicu sa teškim povredama glave.

Pročitajte još: NEMA KRAJA LUDOSTI: Tinejdžerke na infuziji sa nekrozom mišića i oštećenim bubrezima zbog sumanutog izazova

Ona je bila na žurci u kući drugarice krajem avgusta kada je Veronika (16) iznela lovačku pušku svog oca sa idejom da se slikaju sa njom. Uperile su cev na gore i stavile je između sebe kada je oružje iznenada opalilo.

Metak je Polinu pogodio blizu nosa i smrskao joj kosti lica. Posle komplikovane sedmočasovne operacije zadržana je na intenzivnoj nezi sa teškim povredama, ali joj nije ugrožen život.

Pročitajte još: OPASNOST VREBA SA DRUŠTVENIH MREŽA: Deca u bolnici sa strašnim opekotinama, jedna devojčica umrla


- Užasnula sam se kada sam videla svoju ćerku. Falilo joj je pola lica – uzrujana je devojčina majka koja kaže da je Polina skoro ostala bez nosa.


Lekari su takođe morali da uklone oko jer je bilo previše oštećeno. Polina je svesna ali ne može da govori i komunicira samo klimanjem glave. Predstoji joj veliki broj plastičnih peracija i dug oporavak.

Policija je pokrenula istragu protiv Veronike i njenih roditelja zbog slučajnog nanošenja teških telesnih povreda i proverava da li je puška bila registrovana i držana na pravilnom mestu. Preti im do pet godina robije.

Drugarica obe devojke kaže da su se uvak jako lepo slagale i puno vremena provodile zajedno.

(dailymail.co.uk)


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Mozda Veruju U Deda Mraza

03.09.2019. 18:09

E sada dolazi onaj deo. Kada ce za jedno dve godine da govori kako joj je bitno sto je ostala živa i da prica priču. Meni je ove devojke zao jer toliko lepote je imala i zbog gluposti i neopreznosti ostala bez oka, dela nosa... Mogla je da ima sve, a sada se mora boriti da prihvati novi izgled i da se prilagodi. Sve u svemu nek je Gospod cuva

Гојко

03.09.2019. 19:19

@Mozda Veruju U Deda Mraza - Njoj je važan bio selfi dok je bila cela,on ostaje trajno...