HOROSKOP ZA NEDELJU, 28. FEBRUAR: Biku neprijatne vesti remete planove; Vodoliju muče finansije

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

28. 02. 2021. u 07:00

SAZNAJTE šta vas danas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ, 28. ФЕБРУАР: Бику непријатне вести ремете планове; Водолију муче финансије

Ilustracija Depositphotos

OVAN

Sanjarenje koje vas je obuzelo projektuje se i na ljubavni plan. Spustite se na zemlju, zbog naglašene promenljivosti raspoloženja pojačano ste osetljivi čime možete iskomplikovati odnose i već klimavu vezu, dovesti u teško iskušenje.

BIK

Do vas stižu neprijatne vesti. Ovo vam može potpuno pomutiti ne samo dnevne planove, već i nedeljne. Vaša posvećenost novonastaloj problematici može izazvati previde i greške. Budite oprezni, izuzetno je važno da danas budete skoncentrisani.

BLIZANCI

Sve oči su uprte u vas. Okruženi ste ljudima čija sudbina, na neki način, zavisi od poteza koje vi treba da povučete. Neprijatno je to što ste svesni da neke ljude ne možete poštedeti iako oni to ne zaslužuju. Ne mešajte emocije i posao.

RAK

Iako osećate kojim putem treba da ide vaš dalji profesionalni razvoj, vi se i dalje kolebate. Ako prihvatite svaku ponudu u ovom trenutku, čak iako nije na prvi pogled primamljiva, dugoročno, čeka vas značajan pomak, naročito na finansijskom planu.

LAV

Vaš autoritet je u prvom planu. Iako vam godi kada vas ljudi pitaju za mišljenje, nekada vam nije do toga. Sada je takav trenutak. Hitno vam je potreban predah, pa ne oklevajte, priuštite sebi dužu pauzu tokom koje ćete se okrepiti.

DEVICA

Odlučni ste u tome da se ne mešate u tuđe stvari. Ipak, neko vam se poverava, a niste sigurni da li to treba da vam imponuje, ili će vam te informacije napraviti probleme. Ako se ne oduprete na vreme, stvari mogu značajno izmaći kontroli.

VAGA

Ispred vas su ozbiljni zadaci. Imate finansijske probleme za koje morate da pronađete rešenje. Ne nailazite na razumevanje ni u krugu porodice, pa vas i to dodatno opterećuje. Kada se dobro odmorite, pojaviće se i rešenje koje vi sada ne vidite.

ŠKORPIJA

Težite ka slobodi, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme završite sve što se od vas očekuje, na taj način izbeći napete aspekte koji vam mogu pokvariti raspoloženje i upropastiti današnje planove.

STRELAC

Vreme je za mali predah, ipak, ne dozvolite sebi preterano opuštanje. Iskoristite dan da očistite zaostale obaveze. Osim toga, idealan je trenutak da obnovite stare kontakte s prijateljima koje ste, u proteklom periodu, zapostavili.

JARAC

Vašim problemima se nazire kraj. To malo žara koji je ostao u vama nakon perioda koji je iza vas, biće dovoljno da se ponovo pokrenete. Iskoristite današnji predah, temeljno pripremite teren za period koji je pred vama.

VODOLIJA

Muče vas finansije. Ne igrajte na kartu sreće, oslonite se samo na sebe. Uspeh vas čeka jedino ako se dobro pomučite i odreknete privilegija u kojima ste uživali. Odricanje, za vas, nije problem, naročito ako verujete u više ciljeve.

RIBE

Otvaraju vam se lepe poslovne mogućnosti. Predstoje pregovori o mogućoj saradnji sa inostranstvom kao i šansa za daleko putovanje na kome ćete se poslovno usavršavati. Ne dozvolite da vam zbog trenutne lenjosti ovakva šansa propadne.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKOLOGIJA JE ŽENSKOG RODA: Žene kao važni nosioci promena u zaštiti životne sredine