PRIČA KOJA SE NE ČUJE SVAKI DAN: Izgubljeni pas vratio se kući i - zvonio na vrata (VIDEO)

Tanjug

02. 07. 2021. u 23:56

UDOMLJENA ženka psa, Radža, nakon što je pobegla od svojih vlasnika - para iz grada Simpsonvil u Južnoj Karolini, vratila se sedam sati nakon nestanka, i to pozvonivši na ulazna vrata u tri sata ujutro.

ПРИЧА КОЈА СЕ НЕ ЧУЈЕ СВАКИ ДАН: Изгубљени пас вратио се кући и - звонио на врата (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Jutjub/ FOX Carolina News

Ženka psa pobegla je od kuće nakon što je buka vatrometa prestrašila, zbog čega je brzo preskočila ogradu i potrčala prema brdima. Vlasnica psa, Meri Lin Vitejker, brzo je prijavila na Fejsbuk i napisala objavu o Radžinom nestanku na svakoj stranici koje se mogla setiti dok se njen partner Rajan Vašik satima vozio ulicama u okruženju pokušavajući da je nađe.

- Stalno sam se nadao da je neću naći kako leži sa strane puta - rekao je Vašik. Nakon što je nije pronašao vratio se kući, ali je ostao budan u nadi da će 18-mesečno štene pronaći put natrag.

Sedam sati kasnije, rano ujutro, tačnije oko tri sata, Radža se vratila kući i to pozvonivši na ulazna vrata, izvestio je list Kolambija Stejt. Vlasnici psa ispričali su da ne znaju kako je to uspela da uradi jer joj nisu nikada pokazali.

- Ona ne izlazi u dvorište ispred, osim do automobila, pa nas nikada nije videla da koristimo zvono na vratima - rekli su.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)