Orao je ZGRABIO AJKULU iz okeana i preletao plažu: Internetom kruži NEVEROVATAN SNIMAK (VIDEO)

Novosti onlajn

03. 07. 2020. u 16:19

Snimak se neverovatnom brzinom proširio društvenim mrežama, a na njemu se vidi grabljivica koja se spustila do površine vode i kao od šale kandžama zgrabila ajkulu

Орао је ЗГРАБИО АЈКУЛУ из океана и прелетао плажу: Интернетом кружи НЕВЕРОВАТАН СНИМАК (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

KUPAČI na jednoj od plaža u Južnoj Karolini ostali su u neverici kada su videli najpre orla koji iz okeana nešto zgrabio, a potom kad su shvatili da je reč o ajkuli.

Na sreću jedna žena je uspela i kamerom da uhvati ovaj nesvakidašnji događaj.

Snimak se neverovatnom brzinom proširio društvenim mrežama, a na njemu se grabljivica koja se spustila do površine vode i kao od šale kandžama zgrabila ajkulu.

Autorka ovog neverovatnog snimka navodi da je ajkula bila velika oko dva metra i da je orao bez ikakvih problema leteo zajedno sa njom, kao da je reč o "zlatnoj ribici". Ona je ovaj prizor uhvatila sa terase svog stana koji je na 17.spratu zgrade u Tenesiju.

Nakon objavljivanja snimka nastala je prava rasprava u komentarima i mnogi od su se pitali o kojoj je ptici reč, kao i da li je plen zaista ajkula. Jedan od najzanimljivijih odgovora bio je da je zapravo sleteo pterodaktil - leteći dinosaurus i oteo ajkulu.(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Triceps

03.07.2020. 16:42

Nameri se junak na junaka. Planinski Orao moze u rasponu krila da dosegne pomenutu veličinu i da se razvije u snažnu pticu koja moze i ovcu ili divikozu da podigne u gnezdo s mladima. Orlovskim okom, ova ptica koja se očito hrani ribom, zapanjujuće je dobro proračunala iz visine da se može uhvatiti u koštac i sa ovako velikom ribom grabljivicom. Sto bi se desilo da je, daleko bilo, ispusti u nečiji bazen?

Миле Танасковић

03.07.2020. 18:54

Да ли је могуће да ико, коме је интилегенција већа од Златне рибице, верује да птица од 20 - 30 кг може да носи "рибу" од 200 - 300 кг...

Груја

03.07.2020. 20:46

Зашто не објављујете коментаре?????? МА каква ајкула из авиона се види да је ТУНА!!!!!!!!