Posle venčanja iz bajke, prva bračna noć iz pakla: Bilo je odvratno, ne znam kako ću dalje

Novosti Online

18. 01. 2020. u 19:53

После венчања из бајке, прва брачна ноћ из пакла: Било је одвратно, не знам како ћу даље

Foto: Depositphotos

Mladoženja u postelji napravio propust zbog kog je mladi ostao gorak ukus u ustima
Sve je izgledalo kao iz bajke. Vreme je bilo savršeno, hrana je bila ukusna, a niko od zvanica se nije previše napio i napravio haos. Idila je trajala od ulaska u crkvu do rezanja torte. Čak je i prvi ples prošao bolje nego na probama.

Međutim, onda se dogodio taj nesrećni propust, koji je mladi ostavila gorak ukus u ustima. Ni dan danas ne može da pogleda fotografije sa venčanja. Jer ono što se tada dogodilo, promenilo joj je bračni život, prenosi britanski "San".

Pročitajte još: Tinejdžerka za mesec dana zaradi 20.000 evra od ŠEST SPONZORA: "Pružam IZVRSNO druženje"

Naime, kada je na red stigla prva bračna noć, mladenci su legli u krevet kako bi u zagrljaju usnuli u san. No sveže pečeni suprug tada je svoju ženu nazvao imenom njene prijateljice. Magija je nestala, a od šoka više niko nije ni pomislio na san.

- Bilo je odvratno, ja ne znam kako sada dalje - ispričala je 26-godišnja nesrećnica kroz suze. Njen suprug je uverava da nije bilo preljube, ali te reči i dalje odzvanjaju u njenim mislima. Bračna savetnica Didra Sanders kazala je kako je najbitnije da se vole. Ako nije u pitanju prevara, ova nezgoda se može prebroditi i opet će postati bliski.

- Držite se za ruke, ljubite, budite prisni - rekla je Sanders koja smatra da će na taj način mlada opet moći da bude intimna sa svojim partnerom.

Vreme će reći svoje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije