Tinejdžerka za mesec dana zaradi 20.000 evra od ŠEST SPONZORA: Pružam IZVRSNO druženje

Novosti online

18. 01. 2020. u 17:43

Тинејџерка за месец дана заради 20.000 евра од ШЕСТ СПОНЗОРА: Пружам ИЗВРСНО дружење

Kloi Hejms , instagram

Ona studira psihologiju, a trikove primjenjuje i na muškarcima koji je finansiraju, zasipaju dizajnerskim torbama, parfemima, novce
Kloi Hejms ima tek 18 godina i za sebe kaže da je sponzoruša. Ona studira psihologiju, a trikove primjenjuje i na muškarcima koji je finansiraju, zasipaju dizajnerskim torbama, parfemima, novcem. Ona na to gleda kao na poslovni projekat koji joj omogućuje da plaća svoje skupo školovanje.

Osim što puno uči, ona posvećuje i mnogo vremena muškarcima koji je finansiraju, pa skoro nikad nema rupu u rasporedu. Naime, Kloi ima čak 6 sponzora i vrlo detaljno razrađen odnos i potraživanja koja od njih.

Svaki od sponzora "dužan" je da joj plaća od 1.500 do 3.000 funti , vodi je u šoping, za posebne prilike joj poklanja željene poklone, vodi je na večere u vrhunske restorane i na odmore na daleke lokacije - poput Las Vegasa ili Azije.

Svakog sponzora viđa od 2 do 4 puta mesečno.

- Tokom letnjih praznika odlučila sam da se bavim time, prvo jer mi je bio potreban novac i to mi se činila kao jako atraktivna opcija - kaže.

Opisujući svoje dogovore s muškarcima sa kojima se sastaje na jednoj veb stranici objasnila je.

- Obično tražim adekvatnu mesečnu naknadu kako bih mogla da finansiram svoj životni stil. To varira od 1.500-3.000 funti mesečno po sponzoru. Zauzvrat, pružam izvrsno druženje i viđam svakog svog sponzora od dva do četiri puta mesečno.

Instagram

Govoreći o svojim poklonima, nastavila je.

- Nagomilala sam luksuzne predmete, uključujući brojne dizajnerske torbe, cipele, satove, odeću i nakit. Odnosi su striktno platonski.

Kao najbolji deo svog stila života opisuje finansijsku slobodu. Kao najgori, ističe, predrasude drugih ljudi koji ne razumeju kako i zašto to radi.

Svi aranžmani su mi potpuno platonski i zasnivaju se isključivo na druženju. U budućnosti bih volela da imam pravu vezu i zaljubim se, ali ne u nekoga ko mi je sponzor - ističe.

Opisujući svog tipičnog sponzora, kaže da on ima između 35 i 50 godina, a najvažniji mu je motiv da bude više u društvu s lepom ženom, kao i da se stvarno druže. Kaže da od njih puno toga uči,posebno o poslu i međuljudskim odnosima.

Instagram


Kao pokretač razgovora s njima obično koristi rečenicu kao što je "Reci mi jednu iznenađujuću činjenicu o sebi". Kaže da joj to omogućuje bolje i brže upoznavanje i odlično probija led u komunikaciji.

Na stranicama za traženje sponzora, atraktivne i liberalne mlade žene mogu "zaraditi" džeparac koliko žele, a sve se svodi na odnos bez obaveza. Ipak, Iako se ističe da se*s nije obavezan deo odnosa, većina muškaraca koja plaća te devojke, ipak njemu teži.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (19)

Nenad Novi Sad

18.01.2020. 19:14

divan tekst za mlade devojcice...srbiju ce novinari i politicari unistiti...pa gde su lepe vesti o pametnim mladim ljudima,dobroti,postenju...ima i toga samo nije "popularno" za vas

Andromeda

18.01.2020. 20:15

k...a je k...a, bez obzira na cenu ,ne moze se to sakriti sa sponzorusa,starleta,elegantna pratnja,..bla bla...

Ja sam kliknuo da mi se dopada priča

18.01.2020. 20:23

Mislim, stvarno dobar vic, nasmija me onako zorom, može da bude komičarka kad joj prodje rok upotrebe.

Далматинац

19.01.2020. 15:12

Ништа бадава,у том дружењу има и пржења кога фарба.

Neko

22.01.2020. 19:36

@Nikola Kostić - A sto ne citaju stripove? Ko im je dao pristup internetu?

SASA

20.01.2020. 11:58

Druzenja ima i za dzabe ali kad ti on kupi skup poklon ti duplo otplatis, ima ko je tu skolu prosao.