Šarović: Mićić je SDS i Semberiju izdao i predao SNSD-u za mesto ambasadora!

NovostiOnline/ N. Đurić

petak, 19. 06. 2020. u 15:45

Шаровић: Мићић је СДС и Семберију издао и предао СНСД-у за место амбасадора!

Foto N. Đ.

Šarović je izrazio uverenje da je, ipak, SDS u Bijeljini spašen. On je dodao da će državni projekti, koje Mićić često navodi kao razlog „prelaska u zagrljaj Dodikovog SNSD-a“, svakako biti realizovani
MIĆO Mićić prodao i izdao je Srpsku demokratski stranku i Semberiju Dodiku i SNSD-u za mesto-ambasadora!

Ovo je danas u Prnjavoru ustvrdio Mirko Šarović, predsjednik SDS-a, objelodanujući, kako je rekao, stvarni motiv Mićićeve izdaje stranke koja ga je vinula u politička nebesa a sada je, zarad ličnog ćara, predao u u ruke Dodikovog SNSD-a.

-Navodni projekti su, zapravo, podvala MIće Mićića. On je pravio aranžman sa SNSD-om isključivo da bi uhljebio sebe. Da bi nakon dvije godine, na miran način, celu Semberiju i Bijeljinu predao SNSD-u. To je deo njegovog koncepta a za uzvrat bi bio nagrađen sa određenom pozicijom. Ja znam čak i kojom. Dakle, sve je deo jednog scenarija radi lične ambicije, jednog malog broja ljudi-kategoričan je Šarović.

Lider SDS-a je odgovorio i na pitanje dopisnika „Novosti“ koja je to, navodno, Mićiću obećana pozicija.

-Obećana mu je pozicija ambasadora-kao iz topa izustio je Šarović.-To nije neka velika tajna tako da bi nakon toga gospodin Mićić mogao lepo da uživa u svojoj izdaji u jednoj lepoj zemlji. Red je da javnost jednostavno zna o čemu se radi.

Šarović je izrazio uverenje da je, ipak, SDS u Bijeljini spašen. On je dodao da će državni projekti, koje Mićić često navodi kao razlog „prelaska u zagrljaj Dodikovog SNSD-a“, svakako biti realizovani.

-To su državni, odnosno projekti Republike Srpske. Oni će se desiti i sa Mićom Mićićem i bez njega. Auto-put će uvek prolaziti pored Bijeljine, plin će trasom iz Srbije doći u BiH i RS, i ne zavisi od toga da li će Mićićić biti u kaoaliicji sa SNSD ili ne-uveren je Šarović.

Šarović je danas boravio u radnoj poseti OO SDS u Prnjavoru, davši podršku novoizabranom rukovodstvu u nameri da, kako je naveo, ponovo preuzme kormilo opštinske vlasti.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije