Nađeno telo muškarca u Vrbasu

O. M.

13. 06. 2017. u 21:34

Banjalučka policija u reci otkrila nepoznat leš i traži pomoć u identifikaciji. Star je između 50 do 55 godina, visine 180 centimetara, ima sedu kosu

Нађено тело мушкарца у Врбасу

Na obali reke Vrbas u banjalučkom naselju Ada / Foto: Nezavisne

BANJALUKA - Telo nepoznatog muškarca, starosti između 50 i 55 godina, pronađeno je u koritu reke Vrbas u banjalučkom naselju Ada i policija poziva sve građane da pomognu u njegovoj identifikaciji.

Prema fizičkim karakteristikama, muškarac je star između 50 i 55 godina, visine 180 cm. Ima sedu kosu, a na sebi je nosio crne cipele, plave pantalone sa braon kaišem i tanki crni džemper ispod kojeg je imao crnu majicu.

Marija Markanović, portparol PU Banjaluka, kaže da je telo pronađeno 5. juna ove godine i od tada nema informacija o identitetu muškarca.

- PU Banjaluka poziva građane ukoliko imaju bilo kakvih korisnih saznanja da to prijave policiji kako bi se telo identifikovalo. Sva saznanja mogu da dostave najbližoj policijskoj stanici ili na brojeve telefona 122 ili 051/337-326 - rekla je Markanovićeva.

Obdukcijom tela utvrđeno da se telo u vodi nalazilo najmanje 40 dana, i da na njemu nema tragova koji ukazuju da je bio žrtva nekog krivičnog dela.

- Po fizičkim karakteristikama telo ne odgovara opisu nijednog lica koje se nalazi u bazi nestalih osoba - navode u MUP RS.


SLUČAJNO OTKRIVEN

KAKO saznaju "Novosti", telo su sasvim slučajno pronašli pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice MUP RS dok su tragali za Darkom Tasićem (40) iz Vranja, koji se 1. juna utopio u Vrbasu tokom kupanja na plaži u Srpskim Toplicama. NJegovo telo pronađeno je 7. juna i predato porodici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije