KLjUČEVI stana od 50 kvadrata u naselju Zemunske kapije u Beogradu i tri vaučera za putovanje na egzotične destinacije su uručeni srećnim dobitnicima nagradne igre "Lutrijska euforija" Državne lutrije Srbije. Putovanje na Kubu osvojila je Ružica Ristić iz Leskovca, dok su tri ostale nagrade otišle u ruke Beograđana. Na Bali odlazi Natalija Bešić, u lepotama Maldiva uživaće Sandra Martinović, a vlasnik dvosobnog stana postao je Živko Todorović. Nagrade im je uručila nekadašnja "loto devojka" Suzana Mančić.

U periodu praznične euforije organizovana je i lutrijska. U njoj su učestvovali svi oni koji su igrali loto i bingo od 17. decembra do 8. januara i slali svoje nedobitne listiće u minimalnom iznosu od 500 dinara. Generalna direktorka Državne lutrije Srbije Simonida Kažić čestitala je dobitnicima na vrednim nagradama i istakla da su ljubitelji igara na sreću prošle godine imali mnogo uspeha.

- Tokom 2019. godine izvučeno je šest "sedmica", a naši igrači dobili su šest velikih premija i nadam se da smo im na taj način promenili život nabolje - rekla je Kažićeva. - Tako dobru godinu završili smo "Lutrijskom euforijom" i obradovali naše verne igrače.


PROČITAJTE JOŠ: Stefan je dobio 14 premija na lutriji, ovo je njegov sistem


Pune četiri decenije braka i pola veka poznanstva sa suprugom, Natalija Bešić proslaviće na Baliju. Kaže nam da sa mužem redovno igra loto i bingo, ali da se nisu nadali ovakvoj nagradi.

- Godinama igramo, ponekad očekujemo dobitak, ali putovanje nas je zaista iznenadilo - govori nam Natalija, ne krijući oduševljenje. - Ova godina nam je jubilarna i drago mi je što ćemo je provesti na tako lepom mestu. Već smo malo čitali o Baliju, istražujemo šta sve možemo videti tamo.


Živko Todorović


Ni Živko Todorović nije očekivao da će postati vlasnik dvosobnog nameštenog stana u Zemunskim kapijama. Otkriva nam da je redovni igrač, te da se duboko u sebi nadao nagradi.

- Iznenadio sam se kada sam saznao da sam dobio stan - priča Todorović. - Dugogodišnji sam igrač lota i binga i dosad sam osvajao neke manje novčane iznose. Još nismo odlučili ko će živeti u stanu, da li supruga i ja ili neki od naša dva sina. Sad smo svi na slatkim mukama.


IGRAMO I DALjE!

NASTAVLjAMO da igramo loto, ovo nam je samo motivacija da i dalje pogađamo srećne kombinacije - rekli su nam svi dobitnici. - Uverili smo se da sreća nikad ne miruje, i da čak i "promašeni" listići mogu biti i te kako dobitni. I preporučujemo svima da igraju, jer nikad se ne zna!