ZAPOSLENI Fakulteta za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije MEF, organizuju humanitarnu akciju prikupljanja novca za operaciju njihove koleginice, profesorke dr Đurđice Vukajlović (41), obolele od teškog oblika karcinoma. Ona boluje od epidermalnog sarkoma i jedini spas joj je hitna operacija u bolnici u Turskoj!

Neodložan zahvat u istambulskoj klinici "Acibadem Maslak Hastanesi" već je zakazan za 28. novembar, a košta čak 85.000 evra i zato je neophodno da se što više ljudi, što pre odazove apelima za pomoć!


PROČITAJTE JOŠ: APEL: Pomoć za Mionu

- Znamo da je ostalo još samo nekoliko dana do operacije, ovog izuzetno kompleksnog zahvata koji našoj dragoj koleginici može da spase život i zato se nadamo da će se odazvati dovoljno ljudi - kažu iz MEF. - Profesorka Đurđica je mlada žena, majka sina Aleksandra (7), istaknuti je član društva, važan kadar našeg fakulteta, sportista i divan čovek.

Po rečima kolega sa MEF-a, profesorka Vukajlović je pre više od pola godine otkrila da boluje od epidermalnog sarkoma, karcinoma mekih tkiva. Tokom lečenja na Vojnomedicinskoj akademiji primila je dva ciklusa hemioterapija koje nisu pomogle, a pre toga je urađena i operacija. Kako sve to nije donelo ni izlečenje ni boljitak, pronađen je mogući spas u turskoj bolnici. Sada joj je operacija u ovom Institutu jedina šansa da nastavi život.


RAČUNI ZA POMOĆ

SVI koji žele da pomognu, svoje donacije mogu da uplate na dinarski račun kod Societe Generale banks:

275-0010788614622-94, ili devizni Societe Generale banks Srbija AD Beograd:

RS35275001078960737720

Đurđica Vukajlović

Serdara Janka Vukotića 017/8 11090

Beograd - Rakovica, Srbija